dupa metallica

4
861

METALLICA_la_Bucurestie joi si e ziua de dupa al treilea concert din viata mea cu cei de la metallica. nu pot sa spun ca sunt impresionat peste poate de desfasurarea de forte, dar muzica s-a auzit bine, iar romanii din jurul meu – si cu mine – au avut o seara excelenta, daca ar fi sa iau in considerare reactiile din timpul concertului si discutiile de dupa.

„mi-ar fi placut sa cante si …” mai spuneau cate unii, dar fata lor degaja multumire, deci a fost ok; si asa cred si io. am stat in fata, la gazon A, si am fost surprins ca nu s-a facut mosala/pogo; sa se fi cumintit rokerii? oricum, ploaia abundenta a linistit setea sau arsita focului de artificii. ploaia a fost buna aseara cu noi, a fost calda si la obiect.

si gata cu metallica, cel putin pentru moment, mai vorbim in septembrie cand o sa apara noul abum.

4 COMENTARII

  1. „ploaia a fost buna aseara cu noi, a fost calda si la obiect” ….eu zic ca a fost ca una din aia de toamna, ploaie mocaneasca…ne-a murat pe toti 🙂

    iar legat de concert …frumos dar parca ma asteptam la ceva si mai si…poate pt ca vroiam sa-i vad demult, poate pt ca auzisem atatea povestiri si ma gandeam la un show de proportii mai mari.

    oricum una peste alta atmosfera a fost misto si intr-adevar fara pogo.

  2. si te blogarishi, a? fb si la mai mare, te bag la fav 😀 cat despre metallica, pt mine seara a inceput dezastruos, eram fleasca si tremuram de frig. pana au inceput baietii. apoi n-a mai contat. am lasat capul pe spate si am chemat ploaia la mine. mi-a placut One. ca de fapt toate celelalte. si bis-urile. mi-a placut si caldura lor fata de public – e.g. spre deosebire de judas priest. cat despre fani, ai stat tu pe langa niste roacheri cuminti, ca io am nimerit langa unu mai sufletist de era sa zic ca nu mai scap vie de langa el =)) all in all, atmosfera beton, interpretare asemenea, sunet ok. da. a fost bine. we want more 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *