despre “tulbure”

ei, bine, nimic nu se compara cu un somn bun. un somn care incepe sa fie bun abia spre ora 7 dimineata, cand in camera a inceput sa intre atat lumina, cat si zgomotul strazii. atunci visele sunt mai reale, mai aproape de mirosul unei zile agitate. nimic nu se compara cu un astfel de vis; doar sa ti-l amintesti si dupa ce primul calup important de lumina ti-a patruns prin retina.

eu mi-l amintesc si acum. au trecut ore bune si mi-a ramas senzatia placuta de inot in ape tulburi. am inotat vreo 2 ore din viata reala. cam atat cred ca a durat somnul de dimineata. destul de reconfortant sa visezi ca te scalzi, chiar si in apa tulbure. si daca e tulbure, ce? e mai putin apa? oricum, tulbure nu e doar apa din somnul meu, ci e si somnul altora. cel mai trist e ca traim intr-o “apa” pe care unii o tulbura dinadins!

S-ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 4 = 3

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>