Manifest pentru o piele fina

    0
    202

    A revenit anotimpul nostru preferat: vara! Pentru a te putea bucura linistita de orice escapada la malul marii fara grija programarii la salonul de epilat cu ceara, fara grija inesteticelor iritatii si, mai ales, fara stress-ul foliculitei, alege sa te epilezi definitiv! Pielea ta va fi mereu fina, neteda si perfect epilata!
    La Noblezza Beauty Lounge, epilarea definitiva se efectueaza cu ajutorul celei mai noi tehnologii, SPL (Secvential Pulse Light) care utilizeaza lumina spectrului vizibil, concentrata in pulsuri luminoase. De aici deriva si cel mai important avantaj al acestei metode in comparatie cu metoda IPL – nu exista riscul arsurilor. „Nu exista niciun risc de ardere a pielii. Lumina constituita din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate, incalzeste firul de par, distrugand radacina. Aceasta este eliminata in mod natural de catre corp si, astfel, nu se mai produce un nou fir”, sustine Elena Varzaru, specialist medical in cadrul atelierului de infrumusetare Noblezza Beauty Lounge.
    Tehnologia SPL asigura o eficienta de 90% de distrugere a firelor de par, principiul de actiune fiind simplu: lumina focalizeaza melanina din firul de par si distruge radacina in doar 6 sau 8 sedinte, in functie de tipul de par.
    Un alt avantaj important al noii tehnologii SPL este ca rezultatele spectaculoase apar chiar de la prima sedinta de epilare definitiva.
    Ce zona poate fi epilata?
    Se poate trata orice zona a corpului sau a fetei, singura conditie fiind ca firele din zona dorita sa prezinte pigment, adica sa nu fie albe, blonde sau roscate. Numarul exact de sedinte va fi stabilit de catre specialist in urma consultatiei. Tot in cadrul acestei prime consultatii vor fi discutate si eventualele probleme medicale ale pacientului, daca acesta urmeaza vreun tratament medicamentos pentru a se determina posbilie interdictii ori reactii adverse.
    De exemplu, in timpul sarcinii sau alaptarii este complet interzis tratamentul cu SPL. De asemenea, tratamentul este contraindicat persoanelor cu epilepsie, diabet zaharat necontrolat sau celor care iau medicamente fotosensibilizante.
    Cum ne pregatim?
    Inainte de prima sedinta din tratamentul de epilare definitiva cu SPL, pacientul trebuie sa nu se fi epilat prin smulgere in ultimele 10 – 14 zile pe zona aleasa. In schimb, este necesara epilarea cu lama sau cu crema cu o seara inainte de inceperea terapiei pentru ca aceasta sa fie cat mai eficienta. Firele nu trebuie sa fie crescute mai mult de 2 mm pentru ca o parte din lumina se pierde pe lungimea acestora, in loc sa fie toata directionata catre radacina si sa o distruga.
    Rezultate
    Vei fi uimita sa observi ca vei scapa de o parte – aproximativ 70 – 80% – din parul nedorit chiar de la prima sedinta. Dupa 10 – 14 zile de la procedura, parul nedorit va disparea in proportie de peste 90%.
    Mai ieftin decat crezi
    Pentru ca tu sa te bucuri oricand de avantajele epilarii definitive, Noblezza Beauty Lounge ofera in aceasta perioada promotii speciale ce constau in obtinerea a 2 sedinte gratuite la 2 sedinte platite. In felul acesta, vei realiza ca este mai ieftin sa investesti in epilare definitiva decat in metode traditionale de epilare.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *