300.000 de euro pentru un magazin în Braşov la 20 de ani de activitate LEMET

0
311

Lemet Câmpina, unul dintre cei mai importanţi producători de mobilier din România, împlinește 20 ani de activitate în 2011. În toată această perioadă compania s-a extins la nivel național, rețeaua Lem’s acoperind în prezent aproape toate regiunile țării.

Cel mai mare volum de vânzări se înregistrează în Ardeal – 31% și în Moldova – 20%. Muntenia generează 19%  din vânzările totale, Oltenia 19%, iar București și Dobrogea contribuie la vânzările rețelei Lems cu 8%, respectiv cu 7%.

Adrian Rizea: “Deschidem patru magazine Lem`s pe lună”

De la începutul lui 2011 au fost deschise 17 noi magazine la nivelul întregii țări. În următoarele 2 luni se vor deschide încă 8 magazine Lems în Brașov, Sfântul Gheorghe, Reghin, Toplița, Slatina, Cernavodă, Constanța și Suceava.

La Braşov

Este vorba despre al 3-lea magazin din orașul Brașov – al 103-lea Lem’s la nivel național – care are 600 mp şi este situat pe Str. Bazaltului Nr. 2, in cadrul Eliana Mall (langa Real).

Clientii Lem’s vor beneficia de reduceri de până la 40 de procentedar şi de un plan de achiziţie în 10 rate fara dobanda + 3 luni de gratie, prin intermediul Card Avantaj sau printr-un numar de 10 de rate fara dobanda prin UniCredit Consumer Financing.

Magazinele de mobilă operează sub brandul Lem’s şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *