Adeplast pune la bataie premii de 100.000 euro

0
242

Adeplast a pornit o campanie pe TV care dureaza 8 luni, având premii de peste 100.000 Euro. Oficialii companiei spun ca aceasta campanie se adreseaza meseriasilor care pot castiga premii in fiecare zi in care cumpara produse Adeplast. Mai mult, pe parcursul  campaniei se vor face trei extrageri mari, iar meseriasii castigatori se vor trezi acasa cu o Dacia Pick up plina cu scule.

Campania de comunicare a promoţiei, valabile între 23 martie şi 23 octombrie, intră pe TV cu spoturi de 10 şi 20 de secunde, este vizibilă la raft şi pe un landingpage aflat pe site-ul AdePlast. Spoturile vor fi difuzate pe staţiile TV Antena 1, Antena 3, Realitatea TV, TVR 1, TVR 2, B1TV, MGM, OTV, Sport 1, Dolce Sport, Etno, Taraf, Zone Reality şi Universal Channel.

Campania va consta într-o tombolă cu sute de premii în fiecare zi (LCD-uri, tablete şi telefoane) şi va culmina prin cele trei mari premii puse la bataie. Este vorba de 3 Dacii Pickup complet dotate pentru ca meseriaşii câştigători să poată porni o acţiune de antreprenoriat. Astfel,  AdePlast o “să-i facă sefi!”.

Marcel Bărbuț: „Cele trei extrageri ale autoturismelor oferite ca premii vor avea loc în 1 iunie, 1 august şi 1 noiembrie şi vor fi anunţate prin intermediul unor ştiri difuzate de postul Realitatea TV. Vom completa campania prin tipărirea a mii de postere, stikere şi wobblere. Prin acestă campanie AdePlast îşi propune pentru 2012 o noua abordare a clientului final. Acţiunile propuse pentru acest an sunt deja concertate în primul rând pe clientul final: meseriasul”

Într-o piaţă concurenţială, bazată din păcate pentru clientul final doar pe preţ, AdePlast, lider pe segmentul mortarelor uscate, iese din tiparul “cel mai mic preţ” şi premiază consumatorii care au înţeles că în această branşă mai important ca preţul este calitatea lucrării executate în ansamblu.

Marcel Bărbuț: „AdePlast vrea să mulţumească pe parcursul intregului an atât clienţilor săi fideli, cât şi grupului nou de clienti care vor să se angreneze în această mişcare a noastră care susţine profesionalismul şi calitatea. Calitatea produselor AdePlast este garantată de cele mai noi fabrici din România de mortare, vopsea şi polistiren în care au fost investiţi zeci de milioane de euro în ultimii 5 ani.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *