Hyundai Santa Fe a ales orasul New York

0
269

Noua generatie Hyundai Santa Fe a fost prezentata in premiera mondiala in cadrul Salonului International Auto de la New York. SUV din segmentul D este redesenat atat la interior,Hyundai Santa Fe va fi disponibil pentru vanzare la finalul acestei veri. Producatorul corean asigura ca „noul Santa Fe are un aspect atragator si este un vehicul destinat unui stil de viata sofisticat”.

Mai lung, mai putin inalt si mai lat decat predecesorul sau, cu acelasi ampatament de 2700 mm, noul Santa Fe are un design mai masculin, mai agresiv si cu o personalitate de SUV mai accentuata.

Profilul autovehicului este completat de jantele din aliaj cu finisaj cromat inchis la culoare – acum disponibile si cu diametru de pana la 19 inch, pentru prima data disponibil pe un SUV Hyundai.

Sistemele de propulsie pentru piata europeana constau in doua variante de motorizare diesel si una pe benzina, dezvoltand puteri cuprinse intre 150 si 200 CP. Fiecare motor combina excelent puterea si eficienta imbunatatita, avand cele mai mici valori ale emisiilor din segment. Motorul diesel “R” VGT de 2 litri furnizeaza 150 CP si 382 Nm, cu emisii de doar 155 g/km, respectand astfel norma de poluare Euro 6. Celalalt propulsor diesel, de 2.2 litri a fost imbunatatit pentru eficienta si mai ridicata, devenind cel mai “curat” motor diesel din segment, cu emisii de CO2 de numai 145 g/km.

Pentru aceste propulsoare vor fi disponibile atat transmisii manuale in 6 trepte, cat si transmisii automate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *