Lemet inagurarează cinci noi magazine în București, Ploiești, Iași, Râmnicu Vâlcea și Suceava

0
361

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, a inaugurat în al patrulea trimestru al acestui an, încă 5 magazine LEM’S în București, Ploiești, Iași, Râmnicu Vâlcea și Suceava.

Investiţia necesară pentru deschiderea celor cinci magazine LEM’S este de aproximativ 1.800.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării.

Magazinul LEM’S din Suceava se întinde pe o suprafaţă de 850 mp, iar cel din Iași se întinde pe o suprafață de 1000 mp.

Magazinul LEM’S din Râmnicu Vâlcea se întinde pe o suprafaţă de 1500 mp și este cel mai mare din România. Magazinul din București se întinde pe o suprafață de 850 mp și se află situat în cadrul galeriei Kaufland din zona Dristor. Cu acest spațiu, reţeaua LEM’S ajunge la patru magazine în Bucureşti.

Magazinul din Ploiești se întinde pe o suprafață de 1300 mp și este la fel ca și cel din București, o reprezentanță proprie Lemet și nu una în sistem de franciză.

Cu cele 5 spaţii comerciale deschise în acest trimestru, reţeaua LEM’S atinge un număr 102 locaţii şi o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

După 9 luni din acest an, afacerile LEM’S au ajuns la un rulaj de 153 de milioane de lei, cu o creştere puţin peste 20 de procente, faţă de aceeaşi perioadă din 2011. Trendul acestei creşteri se va păstra şi în ultimul trimestru al anului.

Reduceri și mobilă în rate

Clienţii LEM’S vor beneficia de reduceri de până la 50% la programele Lemet cu ocazia acestor inaugurări. LEM’S ofera clienţilor un plan de achiziţie în 12 rate fără dobândă, prin intermediul Card Avantaj sau 10-20 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing dar şi 10 rate fără dobândă prin Banca Transilvania sau Raiffeisen.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, cele 102 de magazine fiind amenajate în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *