Tradiţie şi noutate la Sala Dalles

0
240

E primăvară, e sărbătoare, e Târg de Mărţişor la Sala Dalles!  Din 25 februarie ești invitat la o nouă ediţie ”Festivalul Primăverii” unde sărbatorim împreună, ca în fiecare an, sosirea primăverii.

Mărțișorul, simbolul de necontestat al primăverii, indiferent că este purtat la gât sau la reverul hainei, va aduce cu siguranţă, bucuria în sufletul oricăruia dintre noi.

Pentru acum, când vechiul se reînnoiește, am ales să vă întâmpinăm cu o colecţie de mărţişoare din ceramică, sticlă pictată, cioplite în lemn, înnobilate cu plante naturale sau chiar mărţişoare gastronomice din zahăr sau mirodenii, anason şi scorţişoară, adevărate opere de artă în miniatură. Dulciurile siciliene din pastă de migdale, dulciurile personalizate din marţipan sau pastiaj, ciocolata italienească sau ceaiurile şi cafelele aromate vă vor ademeni cu savoarea lor.

Pentru încântarea doamnelor și a domnișoarelor, puteţi alege coșulețe cu ghiocei și brândușe din fondant sau vă sugerăm delicatele miniaturi din porțelan fin, cărora le puteţi atașa tradiționalul șnur de mărțișor.

Fiind anotimpul frumuseții, bijuteriile din aur, argint sau pietre semipreţioase aduse din îndepărtatele ţinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului și cosmeticele create din ingrediente naturale vor cuceri reprezentantele sexului feminin.

În cadrul evenimentului, vă invităm să vizitați expoziţia ”Stop Wasting Another Generation” realizată de Mugur Vărzariu, proiect susţinut de organizatorii târgului. Expoziţia cuprinde 30 de fotografii care portretizează viaţa cotidiană a copiilor rromi şi condiţiile acestora de trai. Lucrările sunt expuse la Sala Dalles şi pot fi văzute pe parcursul târgului de Mărţişor.

Pentru a te bucura de toate acestea, dar şi de surprizele pregătite de organizatori, te invităm la „Festivalul Primăverii” de la Sala Dalles, deschis între 25 februarie şi 8 martie, între orele 10:00 şi 20:00.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează:

http://www.dallesrevolution.ro/ sau pagina de Facebook Galeria Dalles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *