LEM’S susține campania InfoCons ”o9atitudine”

0
382

LEM’S s-a implicat în campania de informare și educare a consumatorului InfoCons ”o9atitudine”, inițiată de ANPCPPSR ce are ca scop principal informarea publicului larg pe tema Telefonul consumatorului.

În parteneriat cu ANPCPPSR, prin această campanie, LEM’S își dorește să participe la educarea și informarea consumatorului cu privire la accesul acestora la numerele utile. Astfel compania a distribuit în rețeaua sa de magazine din toată țara, peste 200.000 flyere și 1000 afișe cu Telefonul consumatorului InfoCons – 021/9551, număr la care consumatorii pot obține informații despre modul în care pot depune o reclamație sau sesizare precum și alte numere utile. Tirajul național al întregii campanii fiind de 1.200.000 flyere și 55.000 afișe.

”Prin acest parteneriat ne dorim să facilităm accesul publicului la informație și să încurajăm consumatorii să își cunoască și să își exercite drepturile. Vrem să contribuim la crearea unei noi atitudini și anume aceea de a transforma consumatorul pasiv într-unul activ, dar în primul rând acesta trebuie să știe unde să se adreseze, unde să sune atunci când are o problemă. De aceea în fiecare magazin LEM’S se va găsi afișul InfoCons cu numerele de telefon utile consumatorilor, pe care îi încurajăm să le utilizeze”, declară Adina Ionescu, reprezentant Management Integrat Lemet.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, magazinele fiind amenajate în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *