Da! Şi eu pot! – caravana curajului de a spune că totul este posibil

0
261

Este primăvară şi anotimpul perfect pentru a celebra feminitatea dar şi curajul de a redescoperi potenţialul, pe care orice femeie îl are, de a depăşi toate obstacolele care stau în calea împlinirii personale şi profesionale. De multe ori ne-am îndoit de capacitatea noastră de a face faţă provocărilor vieţii, de a lua decizii şi a ne adapta la schimbări.

Pentru a spulbera toate aceste blocaje artificiale, Academia Femeilor a iniţiat caravana Da! Şi eu pot!, o experiență care împuternicește femeile să fie conștiente de potențialul lor, care energizează, inspiră și susține dezvoltarea personală, prin exemplul invitatelor. Gândită ca o călătorie de cunoaştere şi dezvoltare, caravana va ajunge în 11 oraşe din ţară. Primele opriri vor fi în Braşov (28 mai), Piteşti (13 iunie), Constanţa (17 iunie) şi Craiova (20 iunie), urmând ca în a doua parte a proiectului, caravana să ajungă în: Iaşi, Cluj Napoca, Timişoara, Sibiu, Oradea, Arad şi Deva.

Invitatele, femei de succes în oraşele care vor găzdui caravana, vin să demonstreze, prin puterea exemplului, că succesul profesional şi armonia  interioară pot fi obţinute dacă îndeplinim o singură condiţie: să ne dorim asta!

„Proiectul DA! Si eu pot! celebrează şi ajută femeile din România să trăiască la maximul de potenţial, să îşi descopere forţa interioară, feminitatea şi calitatea extraordinară de a transmite mai departe experienţa reuşitei lor”, Florina Oneţiu, life coach şi fondatoarea Academiei Femeilor.

Aşadar, dacă şi tu crezi că totul este posibil atunci când vrei cu adevărat, te aşteptăm alături de noi la Da! Şi eu pot!

Mai multe detalii despre proiect şi modalitaţile de înscriere, pe site-ul Academiei Femeilor: www.academiafemeilor.ro/evenimente/da!-si-eu-pot!/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *