Lemet gata să iasă la curățenie!

0
238

Angajații Lemet, unul din cei mai importanţi producători de mobilă din România, se vor implica, sâmbătă 28 septembrie, pentru a doua oară consecutiv, în campania națională de curățenie ”Let’s Do It Romania!”. În număr de 50 voluntari, echipa Lemet va ajuta la ecologizarea zonei Văii Râului Telega. La această acţiune participarea se realizează exclusiv pe bază de voluntari din rândul angajaţilor Lemet şi rude ale acestora.

Cei 50 voluntari Lemet sunt gata să arate și anul acesta că își doresc și actionează în consecință pentru un mediu înconjurător curat, în cadrul comunităților din care fac parte. Ei vor luat în primire pentru ecologizare trei zone: Brebu, Telega şi Câmpina – judeţul Prahova. Astfel vor fi create trei echipe, fiecare ocupându-se de câte una dintre aceste zone.

Acţiunea va începe la ora 8 dimineaţa şi va dura până la ora 13. La final sacii cu deşeuri, urmând să fie ridicaţi de către serviciile de salubritate contractate de primăriile locale. Voluntarii vor purta pe parcursul acţiunii echipamentele branduite Lemet: şapcă de protecţie, mănuşi și combinezon.

”Suntem la a doua ediție consecutivă ”Let’s Do It Romania” și ne dorim să facem o tradiție la Lemet, dată fiind și politica noastră de asumare a responsabilității socială, a susținerii comunității în care activăm cu beneficii pe termen lung. Chiar dacă prin aplicarea unui management eficient al resurselor avem grija ca activitatea noastră economică să nu aibă un impact negativ asupra mediului, nu este suficient, este o reală nevoie această acțiune de salubrizare a împrejurimilor, de strângere a gunoaielor aruncate aiurea, în special cele de pe spațiile verzi. Ne-am bucurat că și anul acesta am reușit să punem Valea Râului Telega pe harta marii curățenii națioanle, asta cu ajutorul angajaților Lemet și a rudelor acestora care s-au înscris în număr mare. Vrem să fim un exemplu. Prin acest proiect vrem să fim parte din schimbare și să angrenăm cât mai mulți oameni în acest proces”, declară Adina Ionescu, reprezentant Management Integrat Lemet.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *