Înscrieri prelungite la casa de avocatura “Cunescu Business Law School”

0
243

Casa de avocatură Cunescu, Balaciu & Asociații anunță prelungirea sesiunii de înscrieri la Scoala de avocatură de business “Constantin Cunescu”. Noul termen limită este 1 iulie 2014. Cursurile se desfășoară în București în perioada 15-20 iulie.

Aflată la a treia ediție, școala de avocatură de business „Constantin Cunescu Business Law School” pune la dispoziția participanților cursuri de drept interactive, susținute de avocați cu experiență ai casei de avocatură Cunescu, Balaciu & Asociații.

În cadrul cursurilor, participanții admiși sunt puși în fața unor cazuri reale și își dezvoltă tehnici esențiale în avocatura de business, precum redactarea de documente procedurale, abordarea unei acțiuni în justiție, arbitrare sau de mediere, sau pledarea cazului în proces.

Înscrierile se realizează până la data de 1 iulie prin completarea si transmiterea formularului disponibil pe pagina de internet a școlii de vară http://www.summerschool.cunescu.ro/. Tinerii care parcurg programul de pregătire al scolii de avocatura de afaceri „Constantin Cunescu Business Law School” pot primi oferte pentru continuarea stagiului de pregătire în cadrul echipei Cunescu, Balaciu & Asociații și primesc diplome și recomandări din partea profesorilor care susțin cursurile.

scoala de vara Constantin Cunescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *