Floria.ro: 3 ani si 1 milion de flori trimise

0
319

Floria.ro, floraria online numarul 1 in Romania, implineste astazi 3 ani de la infiintare si de cand a trimis primul buchet de flori. In tot acest timp, Floria.ro a livrat peste 1 milion de flori si nenumarate zambete si emotii doamnelor si domnisoarelor care s-au bucurat de atentia clientilor Floria.ro si buchetele trimise de acestia.

Floria.ro sarbatoreste 3 ani de cand surprinde femeile cu buchete sofisticate si profita de ocazie pentru a impartasi cele mai interesante momente din cei 3 ani de experienta.

Cele mai speciale comenzi

“O cheama Dana, lucreaza la o terasa in Cismigiu, e blonda; mai mult nu stiu, dar vreau sa ii trimiteti un buchet de flori” –asa a sunat una dintre cele peste 50.000 de comenzi de buchete primite de echipa Floria.ro in cei trei ani. Iar echipa a identificat-o pe Dana si a livrat un buchet superb de trandafiri.

Cea mai neobisnuita solicitare a venit din partea unui domn din Bucuresti, care a dorit sa-si surprinda sotia cu 2000 de frezii, aranjate in toata casa in vaze si in buchete. Aranjarea la domiciliul destinatarei a durat peste 4 ore si a fost realizata de echipa de stilisti si designeri de buchete ai Floria.ro, iar uimirea doamnei a fost pe masura surprizei: a ramas fara cuvinte timp de cateva minute.

Cea mai populara comanda este pentru buchetul Cucereste-o. Livrarea acestuia creeaza o experienta cu totul speciala destinatarei, care primeste initial un trandafir rosu, la 11 minute primeste inca un buchet de 11 trandafiri rosii, iar la alte 101 minute primeste un buchet urias de 101 trandafiri rosii.

Cea mai indepartata localitate din Romania in care Floria.ro a livrat flori a fost Sulina. Livrarea s-a facut din Tulcea, iar buchetul a fost transportat 2 ore cu salupa.

Rasfatata soartei, persoana care a primit cele mai multe buchete de flori, este o doamna din Bucuresti, care primeste in fiecare saptamana un buchet de flori de la sotul ei, de mai bine de 2 ani.

Emotii, zambete, curiozitate si …lesin

Dintre cele peste 50.000 de buchete livrate de Floria.ro in cei 3 ani, peste 10.000 au fost transmise de expeditori care au dorit sa ramana anonimi. In aceste cazuri, curiozitatea destinatarelor este atat de mare incat acestea recurg la lacrimi, rugaminti si amenintari catre echipa Floria.ro, pentru a alfa cine este expeditorul.

Cea mai des intalnita reactie a femeilor care primesc buchete de flori este sa izbucneasca in plans sau sa lacrimeze. Se intampla insa si evenimente extreme, cand destinatarei I se face rau, lesina sau incepe sa tipe de fericire.

Barbatii trimit trandafiri, femeile prefera buchete mixte

95% dintre comenzile realizate de barbati (95% dintre clienti) sunt pentru buchete din trandafiri, in diverse culori.

95% dintre comenzile realizate de femei (5% dintre clienti) sunt pentru buchete care nu contin nici macar un fir de trandafir. Femeile prefera buchetele cu flori deosebite si combinatii neobisnuite de culori si soiuri: hortensii, irisi, cale, gerbera, frezii sau orhidee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *