Salonul Auto Bucureşti începe azi la Băneasa cu Ţiriac Auto protagonist

La Salonul Auto București, desfășurat în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie, în incinta complexului Romaero Băneasa avem cel putin 40 de modele de la Ţiriac Auto.

salon auto tiriacIată cu ce se prezintă compania la Salon: Noua Clasă S Coupe sau CLS Facelift sunt în zona dedicată Mercedes-Benz, alături de celelalte modele reprezentative: Clasa C, GLA și Clasa V.

La standul Jaguar Land Rover, vor fi prezente modelele Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Discovery 4 și Freelander 2, alături de Jaguar XF, XJ și cea mai nouă sportivă a britanicilor, Jaguar F-Type Coupe.

În zona alocată brandului Hyundai, vor putea fi admirate modelele: i10, i20, i30, Elantra, i40, ix35 Black Edition și Grand Santa Fe.

În ceea ce privește marca Mitsubishi, exclusivitatea o reprezintă Outlander PHEV – primul SUV 4×4 Plug-In Hibrid Electric din lume, expus împreună cu celelalte modele din gamă: Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Pajero si L200.

Standul Ford va facilita prezența Noului Mondeo, alături de modelele Fiesta, Focus, B-Max, S-Max și Kuga.

salon, mercedes de epocaÎn spatiul special amenajat de la exterior, Țiriac Auto va expune gama de autovehicule comerciale Mercedes-Benz (Citan, noul Vito, Sprinter) și Ford, de la noul Courier la noua familie Transit, precum și o gamă variată de autovehicule rulate.

Vizitatorii standului sunt așteptați cu oferte speciale pentru vânzări auto și service.

Pasionații mașinilor de epocă pot admira modele de colecție: Mercedes-Benz 220 S din 1958, Jaguar XK 120 din 1952 și Ford Mustang din 1966.

salon auto Land Roversalon auto mercedes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S-ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *