Colegiului Tehnic Mecanic Grivita din Bucuresti are un Hyundai ix35 in inventar

0
267

hyundai_ix35Hyundai a oferit o masina ix35 Colegiului Tehnic Mecanic Grivita din Bucuresti, pentru a contribui la dezvoltarea competentelor tehnice ale tinerilor care doresc sa urmeze o cariera in domeniul auto. Autovehiculul va fi disponibil pentru derularea cursurilor de profil tehnic, ca instrument de lucru in atelierele de formare ale institutiei de invatamant.

Hyundai ix35 a fost oferit in cadrul unui eveniment special, la care au fost prezenti reprezentantii Colegiului Tehnic Mecanic Grivita, Hyundai Auto Romania si Junior Achievement Romania.

Suntem constienti de necesitatea stringenta de tehnicieni bine calificati in domeniul auto. Modelul oferit dispune de cele mai noi tehnologii, un aspect extrem de important pentru ca viitorii specialisti sa fie pregatiti sa tina pasul cu cele mai recente evolutii din lumea auto. Rolul acestor initiative este de a contribui la o mai buna intelegere a abilitatilor necesare pentru un mediu de lucru real”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv Hyundai Auto Romania.

Hyundai si Junior Achievement se ingrijesc de elevii europeni

hyundai-ix35_Proiectul, parte a programului de responsabilitate sociala “Hyundai Skills for the Future”, demarat de catre Hyundai Motor Europa in parteneriat cu Junior Achievement Young Enterprise (JA-YE) Europa, are scopul de a imbunatati experienta elevilor prin adaugarea unei componente practice, care sa contribuie la educatia lor. In cadrul acestui proiect, Hyundai ofera unitatilor de invatamant participante modele ale gamei pentru studiu intensiv si o mai buna intelegere a notiunilor teoretice.

Donatiile de masini reprezinta doar o componenta a programului european. In anul scolar 2013/2014, ”Skills for the Future” a incadrat aproximtiv 4.400 de elevi din peste 100 de scoli. Numarul participantilor a crescut de la 1.000 in anul 2012, la 5.400 in 2015. Hyundai Motor Europe se concentreaza asupra scolilor vocationale, deoarece acestea pregatesc elevii pentru un loc de munca, iar acest program isi propune sa aduca impreuna industria si educatia, pentru a asigura eficienta pregatirii elevilor pentru piata muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *