Grupul Arcon creștere businessul cu 23 de procente după 2 luni din 2015

1
217

arcon, polistirenGrupul Arcon, producătorul și distribuitorul de termosisteme și hidroizolaţii a început anul în creştere ca urmare a eforturilor depuse pe toate direcţiile de business, atât pe piața internă şi cât în afara țării. „2015 a început bine pentru noi, avem o creştere de 23 de procente faţă de perioada similară a anului trecut. Evoluţia pozitivă este datorată unei uşoare dezmorţiri a pieţei, dar şi introducerii în reţeaua de distribuţie a noii game de adezivi și mortare uscate Arco” a declarat Ioan Ţiţeiu, director general al Grupului Arcon.

Grupul Arcon vine anul acesta cu societățile sale din Bucureşti, Arcon Amvic şi Arcon Corina Gealan, deja restructurate. “Manifestăm un optimism rezervat şi credem că trendul ascendent nu poate fi menţinut fără investiţii directe în economie din partea statului sau prin programe de stimulare a investiţiilor private. Varianta îmbunătăţită a programului Prima Casă ar putea avea efecte pozitive asupra economiei în general şi asupra sectorului construcţiilor în particular” a adăugat Ioan Ţiţeiu.

Grupul Arcon, producător și distribuitor de materiale de construcții

Companie românească producătoare de membrane bituminoase cu elastoplastomeri pentru hidroizolații, Arcon face parte din Grupul Arcon și a fost înființată în anul 1994 la Sfântu Gheorghe. Aceasta are mai multe direcții de dezvoltare industrială, o direcție de dezvoltare fiind producția de polistiren expandat. Și Compania Arcon Corina Gealan, specializată în producţia de tâmplărie PVC şi aluminiu reprezintă o direcţie de business a Grupului.

Grupul Arcon produce din 2011 tencuieli decorative și vopsele la Sfântu Gheorghe, iar din 2014 vinde propria marcă de mortare uscate şi adezivi sub brandul Arco. În prezent are 250 de angajați specializați în sectorul industrial și de construcții.

mai multe pe CasoTeca.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *