Cu 100 de mii de romance pe Jasmin.com, Oscarurile industriei de VideoChat s-au desfasurat la Mamaia

2
899

Studio 20 este marele castigator alaturi de Emma Wild si Zeya Brunette
studio20_fete_videochat
In aceasta saptamana s-a desfasurat la Mamaia un eveniment de talie mondiala pentru industria de videochat. AW Awards a gazduit pe litoralul romanesc, la hotel Iaki, oameni de afaceri din intreaga lume si o serie de modele de top din industria de videochat (Live Cam).

EmmaWStudio 20 a fost marele castigator al acestei editii de „Oscar” al Live Cam-ului mondial cu trei premii: unul pentru „Emerging Studio”, iar celelalte pentru doua modele cu mare succes la public pe site-ul Jasmin.com: Emma Wild si Zeya Brunette. Cele doua au castigat distinctia suprema in industrie la categoria Best Fetish Model si Best Video Teaser.

Emma Wild si Zeya Brunette se alatura unei alte vedete a Studio 20, distinsa si ea la nivel mondial, Devious Angel. Romanca a primit premiul pentru „Best Live Cam Performance” in ianuarie, la o gala similara desfasurata in Barcelona.

100 de mii de romance pe Jasmin.com

„Nu e o spurpriza pentru cei din industrie faptul ca Romania a gazduit un astfel de eveniment. Din datele Jasmin.com aflam ca sunt peste 100 de mii de modele din Romania in industria LiveCam. Noi suntem insa studioul cu cele mai multe modele premiate, asta pentru ca avem o baza sanatoasa de recrutare, formare si consilere a modelelor,iar target-ul nostru este pentru zona Glamour și nu cea Adult” declara Robert Vanderty, manager Studio 20.

Cine a venit la Mamaia

DV_ZeyaBrunetteLa evenimentul din Mamaia au fost prezenti in total peste 500 participanti de pe toate continentele. Organizatorii au declarat ca „fiecare industrie are un eveniment in care cei mai buni sunt premiati. Daca industria de film are Globurile de Aur, Cannes-ul etc., industria Live Cam-ului a decis ca are nevoie de o gala echivalenta. Așa s-a nascut AW Awards. In cadrul galei de la Mamaia au fost decernate premii pentru 21 de categorii, dar si alte premii speciale”.
DeviousAngel

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *