Afi Ploieşti a închis patinoarul. NU are voie, ar trebui să spună Primarul!

0
312
sursa foto: http://www.johncristea.ro/
Patinoar AFI Ploieşti

Primarii vin şi pleacă, ploieştenii rămân cu buza umflată. Cam aşa se întâmplă cu ploieştenii zilele astea. Chiar dacă un primar, Bădescu, e aproape de puşcărie pentru furt, iar altul e aproape tot p’acolo (Volosevici), ploieştenii au nevoie de oameni competenţi în administraţie.

Am aflat de la un prieten că primăria Ploieştiului e înţesată de balast cozmist. Aşa o fi în toată Prahova, poate se ocupă DNA şi Dragnea de asta. Dacă e într-adevăr aşa, nu ştiu. Dar, dincolo de vasalitatea lor, oamenii ăştia trebuie să-şi facă treaba, să administreze Ploieştiul. Mai mult, pentru că sunt plătiţi de ploieşteni, oamenii angajaţi de primărie trebuie să asculte pe ploieştean, nu doar pe ăla cărui-i dă ajutor şi e sigur de votul lui. Trebuie să asculte de oamenii angajaţi, de cei care plătesc taxe, iar pentru asta trebuie să iasă din Primăria Ploieşti, din birouri şi să vadă ce mai e prin oraş.

Eu nu sunt angajat în Primărie, dar ies în oraş. Si ce să vezi?!

AFI Ploieşti a renunţat la patinoar. Pur şi simplu!

Ei bine, AFI Ploieşti, mall-ul din capătul Afumaţilor, a renunţat la patinoar. Adică, singurul lucru care-l evidenţia faţă de celelalte 2-3 astfel de cloace cu ţoale şi electronice. Dar ăsta, patinoarul, era singurul lucru pe care AFI îl făcea pentru ploieşteni. Adică, AFI Ploieşti făcea şi el o formă de CSR, deşi tot profit urmărea, ţinând patinoarul deschis şi vara. Dar acum s-a sucit şi l-a închis. Ei bine, puteţi zice, e treaba lui ca e un business.

Ba nu! Nu e treaba lui. E treaba mea de ploieştean să zic că nu-mi comvine asta şi e treaba oamenilor de la primărie să vadă ca AFI este dezinteresat, chiar nu-i pasă de Ploieşti şi ploieşteni. Că e la mine în oraş. Dacă nu-i place lui AFI, atunci să se ocupe cu diamantele însângerate, că de acolo se spune că vin banii! Cel puțin așa scrie ziarul BURSA aici 

O să ziceţi că un funcţionar nu prea poate să facă nimic. Doar e vorba de un business.

Primarul (neales) doarme. „Motanul” îi spun apropiaţii!

Dar Primarul, poate? Da, dacă are coaie şi dacă e interesat să fie primar şi într-un mandat în care să fie chiar ales.

Dar de ce să facă ceva Primarul? Pentru că patinoarul e pentru ploieşteni, copii si adulţi, pentru că e sănătos să faci sport, iar patinatul nu e cu înjurături şi nici cu manele. D-aia!

Pentru că patinoarul gazduieşte o echipă de hochei pentru puşti, câţiva copii care se antrenează, ploieşteni şi ei, şi nu o face pe gratis. Toţi plătim bilete acolo!

Iar Primăria trebuie să facă ceva, adica să îl oblige pe AFI să ţină deschis patinoarul, şi pentru că prea a aruncat cu bani în fotbalişti de căcat, drogaţi sau dedaţi exceselor, cu performanţe de căcat. Nimic din asta nu era pentru ploieşteanul de rând. Era pentru ei, oamenii din administraţie care acum stau pe la DNA.

Hai să vedem dacă un alt candidat la Primărie, fie ea Graţiela sau înlocuitorul lui Volosevicînţelege că ploieştenii chiar au nevoie şi de un patinoar, iar daca AFI Ploieşti vrea afaceri în Ploieşti, trebuie să ţină patinoarul deschis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *