SANCONFIND Câmpina este spitalul cu cea mai performantă maternitate din Prahova

0
309
sanconfind

sanconfindDupă o investiție de 22 de milioane de euro, Centrul Medical SANCONFIND Câmpina este cel mai mare spital privat din zona Prahova-Brașov. De la începutul anului 2017, în cadrul spitalului funcționează secția de maternitate, cea mai modernă din Prahova. În 2017, la maternitatea SANCONFIND au venit pe lume peste 50 de copii. Cea mai ieftină naștere, cu 3 zile de spitalizare, costă 3.200 lei.

Echipamentul medical achiziționat de SANCONFIND este la cele mai ridicate standarde medicale , fapt ce a generat un aflux de medici și un număr mare de paciente.

Una dintre acestea, Lăcrămioara-Adriana Militaru, a declarat: „am ales maternitatea SANCONFIND pentru că doctorul cu care am avut prima naștere s-a alăturat echipei de medici de aici. Pe tot parcursul internării, atât eu, cât și fetița mea, am fost niște răsfățate. Totul a fost impecabil, iar colectivul, excepțional. Dacă aș mai rămâne însărcinată, tot SANCONFIND aș alege și tuturor prietenelor mele le povestesc despre tot ce am trăit aici. E minunat.”

Personalul medical al secției este format din 3 medici obstetrică-ginecologie, un neonatolog, doi medici ATI și asistente.

Grație condițiilor din spital, o serie de paciente au venit să nască la SANCONFIND cu medicul care le-a urmărit pe perioada sarcinii, chiar dacă acesta lucrează în alt spital.

Maternitatea SANCONFIND se află în fosta stațiune balneo Poiana Câmpina

Secția are trei săli de nașteri (două pentru nașteri naturale și una pentru operații cezariene), săli post-partum, opt saloane pentru spitalizare gravide în regim de rooming-in, toate dotate cu aparatură de ultimă generație. Secția obstetrică-ginecologie SANCONFIND are și o rezervă dedidicată și utilată corespunzător pentru pacientele cu dizabilități.

Costul pentru o naștere naturală standard este de 3.200 lei cu cazare într-o rezervă cu două paturi, pe o perioadă de 3 zile. Există și un pachet VIP unde mămica stă într-o rezervă cu un singur pat și împreună cu tatăl, pe o perioadă extinsă de 5 zile, la costul de 4.500 lei.

Pachetul standard pentru nașterea prin cezariană este de 4.700 lei, iar pachetul VIP ajunge la 6.700 lei.

În prezent, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din zona Prahova – Brașov, cu secții de recuperare și balneoterapie, imagistică, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie și pediatrie.

Din ianuarie 2018, încă doi medici se vor alătura echipei de la maternitatea SANCONFIND. Este vorba despre Dr. Mihalache Dan, medic primar obstetrică ginecologie, cu competențe în ultrasonografie obstetricală și ginecologică, colposcopie, histeroscopie ginecologică și chirurgie laparoscopică și despre Dr. Fusu Plăiașu Elena, medic primar obstetrică ginecologie, cu competențe în ultrasonografie obstetricală și ginecologică, colposcopie, histroscopie ginecologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *