Artă pentru camera copilului

Nu ştiu cât de tare sunteţi interesaţi de decorarea unei camere de copil, dar în caz că sunteţi, am o informţie interesanta. Şi nu e vorba despre decorarea unei camere de copil ce vă aparţine, neapărat. Poate fi vorba şi despre un copil al unui prieten, rudă etc. Iată cum ar putea sta lucrurile. Afli că eşti invitat la un botez. Să zicem că e vorba despre un băieţel. Ce să faci, ce să-i iei? Haine, jucării, o „scoică” pentru maşină, toţi or să vină cam cu aceeaşi gamă de produse.

Dacă vrei să scoţi capul din mulţime dar şi să-i laşi copilului un dar pe care să-l preţuiască, mai ales, când o să înţeleagă lumea, te poţi apleca spre artă. Artă pentru copii! Poţi vizita galeriile din oraş sau din afara lui, dar mult mai bine ar fi să vorbeşti direct cu artistul. Asta te poate scuti de cel puţin 40 de procente din preţul pe care-l dai pe o lucrare dacă o achiziţionezi de la o galerie. Trebuie să-şi pună şi comerciantul un adaos sau să funcţioneze cu o marjă, nu?

Dacă niciuna din cele două variante nu vă este la-ndemână atunci puteţi apela la Norica Vesca-Popescu. Un artist tânăr, cu şcoală de artă care n-a dat în mintea copiilor, dar care face lucruri frumoase pentru ei. Păcat că nu îi poţi vedea lucrările pe un blog personal. Pâna atunci iată mai jos, câteva:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *