Primăvara îşi arată chipul la Galeria Dalles

0
293

Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

Tradiţia spune că mărţişorul îl apără pe cel care îl poartă de rele şi de boală şi îl ajută să-i meargă bine tot anul sau că fetele care purtau mărţişorul la gât sau la mână aveau pielea albă şi frumoasă. Astăzi, indiferent că este purtat la gât sau la reverul hainei, mărţişorul este un dar frumos şi primit cu drag de toate doamnele şi domnişoarele.

Pe lângă mărţişoarele clasice, la tagul de la Galeria Dalles puteţi găsi mărţişoare din ceramică, sticlă pictată, cioplite în lemn, înnobilate cu plante naturale sau chiar mărţişoare gastronomice din zahăr sau mirodenii, precum anasonul şi scorţişoara, adevărate opere de artă în miniatură. Dulciurile siciliene din pastă de migdale, dulciurile personalizate din marţipan sau partiaj, ciocolateria italienească sau ceaiurile şi cefelele aromate vă vor încânta cu siguranţă gusturile.

Pentru că este vorba despre anotimpul frumuseţii şi al culorilor, cadouri potrivite sunt şi aranjamentele florale dar şi bijuteriile din aur, argint sau pietre semipreţioase aduse din îndepărtatele ţinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului dar şi accesoriile sau bijuteriile „hand made”. Cu siguranţă doamnele şi domnişoarele vor fi cucerite de parfumurile şi cosmeticele create din ingrediente naturale pe care le puteţi descoperi timp de două săptămâni la Târgul de Mărţişor de la Galeria Dalles.

În cadrul evenimentului va avea loc expoziţia cu vânzare a Fundaţiei „Chance for life” unde veţi putea achiziţiona mărţişoare şi felicitări confecţionate manual de tinerii cu dizabilităţi din centre de plasament. Toate fondurile strânse vor fi folosite în asigurarea continuităţii proiectului Atelierul Viitorului, prin care aceşti tineri beneficiază de formare şi integrare profesională, o masă caldă pe zi, susţinere în procesul de şcolarizare şi dezvoltarea abilităţilor necesare pentru a putea avea o viaţă independentă.

Pentru a te bucura de toate acestea, dar şi de surprizele pregătite de organizatori, te invităm la „Festivalul Primăverii” de la Galeria Dalles, deschis între 24 februarie şi 8 martie, între orele 10:00 şi 20:00.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează:

http://www.dallesrevolution.ro/ sau pagina de Facebook Galeria Dalles

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *