NEXIA International – in top 10 rețele mondiale

0
167

Nexia Internațional anunță aderarea la rețea a uneia dintre cele mai mari companii de contabilitate din SUA. Noua companie membră a rețelei a luat naștere din fuziunea recentă a doi giganți de pe piața americană de contabilitate J.H. Cohn LLP și Reznick Group, cele două firme înregistrând venituri cumulate de 450 milioane de dolari.

Odată cu sosirea noului membru în cadrul organizației, Nexia Internațional se va bucura de expertiza a încă 2000 de specialiști, aceasta reconfirmându-și poziția în top 10 rețele de contabilitate la nivel mondial.

“Fuziunea dintre J.H. Cohn șu Reznick Group este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului de pe piața americană de la formarea recentă, tot prin fuziune, a CliftonLarsonAllen. În ambele cazuri, corporațiile nou formate au ales să devină parte a Nexia, consolidând poziția organizației în rândul celor mai mari rețele globale de contabilitate”, declară Kevin Arnold, director executiv Nexia Internațional.

Rețeaua Nexia Internațional va beneficia de aportul specialiștilor din cele două companii, prin expertiza în domeniile energiilor regenerabile, medical, producție și distribuție, real estate, construcții, tehnologie, piețe de capital etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *