Burse LaProvincia pentru elevii din Valcea

0
426

De Crăciun, trei dintre cei mai buni elevi din Vâlcea au fost premiaţi cu burse de excelenţă oferite de brandul românesc LaProvincia

 Pentru că „Excelenţa se obţine prin efort. La Provincia investeşte în excelenţă”, cei mai buni elevi din Vâlcea au trimis în perioada 20 noiembrie – 15 decembrie dosarele de concurs pentru obţinerea burselor de studiu oferite de S.C. Avicarvil S.R.L. şi brandul LaProvincia.

Motivaţia din spatele acestui demers constă în afirmaţia că producătorul local de carne nu este un simplu producător, ci doreşte să se implice în prosperitatea judeţului Vâlcea prin susţinerea performanţelor tinerei generaţii, încurajând copiii valoroşi, cu merite excepţionale obţinute la competiţii naţionale şi internationale.

Cei trei câştigători ai burselor în valoare de 150 de euro lunar (ianuarie – decembrie 2012) sunt:

Bursa Junior – «Puişorul Silitor» s-a acordat elevului  Alexandru Nicolae Şerban de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann”,

Bursa de Excelenţă – «Puiul cel Isteţ», Roxanei Cristina Raban de la Şcoala Gimnazială „Take Ionescu”, iar

Bursa Liceală – «Cocoşul Iscusit» i-a revenit lui Ioan Laurenţiu Ploscaru de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”.

Cei trei olimpici sunt apreciaţi la nivel naţional şi internaţional pentru merite deosebite în domeniul matematicii, iar fondurile provenite din aceste burse private de studiu sunt destinate exclusiv pentru asigurarea unor condiţii optime, necesare pregătirii activităţii de învăţare.

Criteriile principale pentru acordarea burselor sunt media generală peste 9.50 şi participarea la competiţii renumite în ţară şi în străinătate.

Dorel Barbu, administratorul societăţii Avicarvil: „Mie şi colegilor mei ne-a fost foarte greu să alegem câştigătorii. În general, despre învăţământ nu prea se spun lucruri bune, dar dosarele elevilor pe care le-am văzut m-au impresionat. Am vazut câtă muncă au depus aceşti minunaţi copii. Sper să continuăm tradiţia şi în următorii ani.”

Premierea a avut loc în data de 19 decembrie, în Sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar, iar din juriu au făcut parte:

Dl. Dorel BARBU- Administrator, SC Avicarvil SRL

Dl. Gabriel CRĂCIUN- CEO, SC Avicarvil SRL

Dl. Alin ANCUŢA- Consilier Juridic, SC Avicarvil SRL

Dna. Laura ALEXA- Specialist Marketing, SC Avicarvil SRL

Dna. Mihaela PÎRVU- Inspector Resurse Umane, SC Avicarvil SRL

La eveniment a fost prezent şi Florin Smeureanu, Inspector şcolar general:  „Este pentru prima dată când o societate comercială acordă astfel de burse. Sper ca, pe viitor, să li se alăture şi altele. Îi felicit pe cei trei elevi care au de acum obligaţia de a se menţine în vârful piramidei. În spatele acestor rezultate excepţionale stau şi cadrele didactice şi părinţii.”.

 

Despre LaProvincia

Avicarvil este o companie cu capital 100% privat românesc, asemeni tuturor firmelor care compun grupul Carmistin.

Compania AVICARVIL şi-a început activitatea prin preluarea uneia dintre cele mai mari platforme de creştere a păsărilor din România, cu veche experienţă în creşterea puilor, datând din anul 1978. Compania a dezvoltat o reţea proprie de magazine reunită sub brandul „LaProvincia”, reţea compusă, în prezent, din aproximativ 40 de magazine.

Produsele sub brandul LaProvincia sunt comercializate atât pe piaţa din România cât şi pe pieţe din Uniunea Europeană: Bulgaria, Grecia, Ungaria, Malta, Cipru, Franţa, Spania.

Puii sunt crescuţi în ferme izolate din punct de vedere al biosecurităţii, toate halele fiind automatizate şi tot climatul de creştere fiind computerizat, asigurându-se un mediu de creştere sănătos, respectându-se toate standardele impuse de Uniunea Europeană privind bunăstarea animalelor.

AVICARVIL a construit prima fermă din România de creştere a puilor care include producerea de energie verde. Puii crescuţi în fermele deţinute de AVICARVIL sunt hrăniţi în procent de sută la sută cu furaje vegetale. Toate furajele utilizate în cadrul procesului de creştere a puilor sunt produse în  propria fabrică de nutreţuri, fabrică ce furnizează furaje şi pentru alţi crescători de pui sau porc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *