Cadouri cu multă dragoste la Sala Dalles

0
250

Notează în agendă! Din 8 februarie eşti invitat la Sala Dalles să pătrunzi în universul parfumat cu esența dragostei, la cea de-a VIII ediție a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day. Timp de şapte, zile Sala Dalles devine locul de întâlnire al tuturor celor care își doresc ca setimentele și gândurile față de persoana iubită să-i fie însoţite de un cadou personalizat, special dar și romantic.

“Ziua inimilor îndrăgostite”, „Ziua îndrăgostiților” sau „Valentine’s Day”, oricum am numi-o, pentru 14 februarie, cuvântul magic este ”iubirea”, ziua în care îndrăgostiți de toate vârstele așteaptă să își declare sentimentele.

Pentru că este un moment romantic, dulciurile sunt puse la loc de cinste: formele variate din ciocolată, marțipan, pastă fină de migdale sau turtă dulce negreşit vor fi pe placul Ei, iar aranjamentele florale din bomboane de ciocolată vor îndulci şi mai mult gustul dragostei.

Dacă eleganța și rafinamentul merg în tandem cu declarația de dragoste, atunci vă invităm să vizitați expoziția cu vânzare de bijuterii placate cu aur de 24 carate sau din argint, împodobite cu pietre semi-prețioase sau lucrate manual folosind tehnici speciale de prelucrare. Creaţiile hand made ale artiştilor plastici, gravurile pe obiecte metalice, realizate în numai 5 minute, parfumurile, cosmeticele bio sau produsele terapeutice pot reprezenta de asemenea cadoul perfect al acestei zile.

Dacă doriți să vă surprindeți partenera cu un cadou nonconformist, vă propunem „flori la doză”, care, cu atenție și iubire, în 4 zile vor înflori. Iar dacă sunteţi un romantic incurabil, care vrea să creeze o emoție profundă persoanei dragi, vă sugerăm să vizitaţi atelierul de hârtie manuală. Aici veţi asista la o demonstraţie interactivă de tipar Gutenberg, unde fiecare participant îşi poate personaliza o felicitare tipărindu-şi singur mesajul. De asemenea, puteţi achiziţiona decoruri realizate din hârtie manuală, înnobilată cu petale de flori, obiecte de design, simboluri şi semne specifice sărbătorii de Valentine’s Day.

Pe lângă toate acestea, nu puteţi rata premiile tombolelor zilnice.

Pentru a profita de toate acestea şi pentru ca ziua închinată îndrăgostiților să nu te găsească nepregătit, te invităm la târgul de Valentine’s Day de la Sala Dalles, deschis între 8 şi 14 februarie, de la 10:00 la 20:00.

Partener media principal Radio ZU!

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează:

http://www.dallesrevolution.ro/  sau pagina de Facebook Galeria Dalles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *