O nouă emisiune în grila de programe Clever Media Network

0
356

Un nou proiect media- LOOKMEDICA lansat de Clever Media Network, începând de luni 17 septembrie programează o serie atractivă de producții destinate atât publicului general, cât și specialiștilor din lumea medicală. Coordonatorul acestui proiect, Luciana Indre a strâns o echipă de profesioniști cu o experiență bogată în jurnalism care, alături de alți specialiști din domeniul medical și conexe acestuia propune un nou concept de conținut video/tv. În această emisiune realizatorii vor căuta răspunsuri la întrebări ce vizează afecțiunile medicale, mijloacele de diagnostic, tratament și profilaxie.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi de la ora 05.00 și va debuta cu un program interactiv de yoga dar și o serie de exerciții fizice coordonate de instructori de fitness renumiți. Nu vor lipsi nici producțiile externe ce tratează subiecte diferite: nutriție, sănătate, lifestyle sau beauty, emisiuni realizate de profesioniști din domeniu (Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu – medic nutriționist emerit, membru de onoare al Academiei Române, Patricia Rusu – nutriționist și specialist în biomedicină, Psihologul Raluca Anton, Adrian Avram – medic specialist în medicina plastică și reparatorie, Alexandra Pintea – instructor de Aerobic certificat de Fitness Scandinavia etc.).

Noul proiect va reprezenta un pol major de informare pentru lumea medicală românească prin jurnalele de știri difuzate zilnic și prin seria impresionantă de transmisiuni live de la cele mai importante congrese, târguri și expoziții din domeniu. Toată această strategie de dezvoltare face parte dintr-un amplu proces de optimizare a operațiunilor grupului în zona de media și are drept principal scop consolidarea tuturor produselor TV sub o formă comună, ușor de identificat.

LOOKMEDICA, un proiect media inovator și un adevărat ghid de sănătate TV va acoperi nevoia acută de informație medicală, oferind răspunsuri avizate la problemele de sănătate și soluții personalizate de prevenție. Acest proiect întregește oferta Clever Media Network, societate ce deține în portofoliu canalele de televiziune LOOKSPORT, LOOKPLUS, AGROTV și PROFIT.RO.

Citește și Goniți de sistemul medical autohton, pacienții români au lăsat între 200 și 250 mil. euro în spitalele vieneze

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *