Maternitatea SANCONFIND, în continuare cele mai mici prețuri de pe piață la pachetele de nașteri

0
305
Maternitatea Sanconfind

La aproape 2 ani de la deschidere, maternitatea SANCONFIND este, în continuare, lider de piață în ceea ce privește costul unui pachet de nașteri. Dintre toate maternităţile private din România, maternitatea SANCONFIND oferă cel mai mic preț pentru pachetul standard de naştere naturală – 3.500 lei (într-o rezervă cu 2 paturi și 2 nopți de cazare) şi pachetul standard de naştere prin cezariană – 5.200 lei (într-o rezervă cu 2 paturi și 3 nopți de cazare).

Există şi un pachet de naștere naturală VIP, la 5.000 lei, unde mămica stă într-o rezervă cu un singur pat împreună cu tatăl sau aparținător, cu 2 nopți de cazare. Pachetul VIP pentru naşterea prin cezariană ajunge la 7.400 lei.

Citește și: Maternitatea SANCONFIND, peste 100 de nașteri în primul semestru din 2018

Până acum, la maternitatea SANCONFIND, au venit pe lume peste 190 de copii, iar mamele care au ales să nască aici vin din aproape toată țara (Ploiești, Câmpina, București, Târgoviște, Focșani, Vălenii de Munte, Constanța, Galați sau Brașov) dar și din străinătate: Anglia, Olanda, Spania sau Turcia.

”În cadrul secției de obstetrică-ginecologie sunt două săli de naștere unde există intimitate maximă iar gravida poate fi însoțită, dacă dorește, și de soț. Încurajăm alăptatul cât mai precoce, copilul fiind pus la sânul mamei cât mai repede, din primele minute. Sala de operații pentru cezariene este prevăzută cu flux laminar și presiune pozitivă. În ceea ce privește dotările pentru intervențiile ginecologice, ele sunt de top. Aici se pot efectua intervenții clasice, laparoscopice sau histeroscopice de cea mai mare complexitate”, dr. Dan Mihalache, șef al secției de obstetrică – ginecologie de la Spitalul SANCONFIND.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *