Floria.ro introduce plata prin ridicare numerar, de oriunde in tara

0
249

Floria.ro, lider pe piata de florarii online in Romania, introduce incepand cu 1 decembrie o noua modalitate de plata a buchetelor comandate: plata prin ridicare numerar. Floria.ro devine astfel prima florarie online din Romania care ofera aceasta optiune la nivel national.

Disponibila pentru comenzi de oriunde din tara, prin intermediul retelei de agenti proprii, noua modalitate de plata este o solutie pentru persoanele care prefera sa foloseasca numerar, sau cele care doresc sa pastreze confidentiale detalii precum pretul sau data comenzii.

“La nivel mondial sunt dezvoltate o multitudine de servicii care permit plata cash pentru comenzi online, precum cel al PayPal sau UKash. Noi am lansat propriul serviciu simplu pentru a trata solicitarile de plata cash, respectiv ridicarea de numerar de catre un reprezentant Floria.ro, in maximum 2 ore de la comanda” declara Aura Caraman, Director Operational Zurich Broker, compania care detine Floria.ro.

aura caraman zurich

Noua modalitate de plata a buchetelor de flori de pe Floria.ro a fost introdusa ca raspuns la cererile si feedback-ul clientilor Floria.ro care nu utilizeaza cardul pentru plati online.

Anul acesta au fost inregistrate cateva sute de cereri pentru acest serviciu. Am avut, de exemplu, numeroase solicitari din partea unor adolescenti care doreau sa isi surprinda mama sau prietena cu un buchet de flori si nu aveau card sau cont bancar, ar fi preferat sa achite cash. Misiunea noastra, la Floria.ro, este sa ii ajutam pe oameni sa ofere flori celor dragi in cel mai simplu si natural mod cu putinta, motiv pentru care ne-am concentrat sa dezvoltam reteaua de agenti de ridicare numerar, care sa asigure serviciul la nivel national. Reteaua de agenti este activa din 1 decembrie” mai spune Aura Caraman.

La finalizarea comenzii, clientul Floria.ro poate opta ca modalitate de plata pentru ridicarea de numerar si specifica locul si intervalul orar de unde doreste sa fie ridicata suma de catre agentul Floria.ro. Agentii Floria.ro pot ajunge la destinatia stabilita de client in 2 ore de la efectuarea comenzii, astfel incat livrarea florilor catre destinatar se poate realiza in doar cateva ore de la comanda si achitarea ei.

“Pe alte site-uri, acest tip de client prefera sa achite curierului la livrarea produselor comandate online. Pentru comenzile pe Floria.ro, acest lucru nu este posibil, pentru ca cel care face comanda este rareori si cel care primeste florile” adauga Aura Caraman.

Ridicarea de numerar se realizeaza printr-o retea de cateva sute de agenti autorizati Floria.ro, de oriunde din Romania. Conform studiului realizat intern de catre echipa Floria.ro, 56% dintre cei care au solicitat introducerea sistemului de plata prin ridicare de numerar nu doresc sa utilizeze cardul pentru ca vor sa pastreze confidentiale detaliile achizitiei (pret, data comanda), 25% nu dispun de mijloacele necesare pentru achitarea prin card (nu au card, nu au acces la Internet sau nu au bani pe card in momentul comenzii), iar 19% invoca alte motive.

Despre Floria.ro

 

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, implineşte anul acesta 3 ani de existenta, timp în care a livrat peste 50.000 de buchete de flori. Floria.ro a castigat de doua ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010 si 2013), dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi. Începând din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro.

Începând cu vara lui 2013, Floria.ro devine prima florărie din România care creeaza buchete în acord cu tendinţele internaţionale din moda. Floria livreaza in intreaga tara in cateva ore de la comanda, prin intermediul partenerilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *