Pin, repin, pinterest si spectacolul vizual

0
288

Ca sunt o fana declarata a hainelor, pantofilor, gentilor si accesoriilor, nu mai este o surpriza pentru nimeni.

Imi plac mult de tot si nu ma satur niciodata sa ma uit la rochii, tocuri, genti sau tinute deosebite, cu un je ne sais quoi sau cu accesorii spectaculoase care schimba complet imaginea unei combinatii vestimentare.

De cativa ani buni, revistele si site-urile de lifestyle sunt prietenele mele foarte bune, iar paginile de moda sunt analizate cu atentie, din scoarta in scoarta.

Acum insa, lumea s-a schimbat, iar modul in care consum fotografia de moda s-a redefinit. Pinterest a devenit site-ul cu care imi incep ziua, pentru doza matinala de stil si awesomeness. Pozele din colectii, de pe covorul rosu, street -style, compozitii si piese vestimentare singulare croiesc un univers complet de moda si stil. Complet din perspectiva mea, pentru ca simt ca nu mai am nevoie de nimic altceva.

pinterest

Sigur, optiunea de repin, care imi permite sa salvez o fotografie care imi place pe o tabla careia ii dau un nume si care cuprinde imagini de o anumita natura, este ca un cos de cirese la inceputul lunii iunie: un deliciu. Cu un click simplu, imaginile pe care vreau sa mi le amintesc, cu tinute pe care as vrea sa le port, detalii pe care le iubesc sau cuvinte care sa ma inspire, raman pe tabla potrivita, ca intr-o cutie de comori pe care sa o redeschizi in momentele in care cauti idei, solutii sau entuziasm.

Pin-urile si repin-urile imi amintesc de vremea cand, in scoala generala fiind, decupam poze din revistele gen Popcorn, Bravo sau Bravo Girl. Sentimentul acesta pozitiv de nostalgie este atat de placut!

Nu pot sa descriu mai in detaliu fascinatia fotografiei de pe Pinterest. Trebuie sa o simtiti, sa cautati imaginile care va plac si sa le aranjati pe tablele proprii, sa-i dati un aer personal si autentic.

Pentru mine, Pinterest este ca un jurnal cu senzatii vizuale incantatoare. Jurnalul meu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *