O nouă linie de producție de țiglă metalică intră în funcțiune la Bilka Steel

0
218

Bilka Steel, lider pe piața autohtonă de învelitori metalice (țiglă metalică), inaugurează o nouă linie de producție care crește capacitatea de producție pentru țigla metalică Clasic cu 30%. Aceasta este a doua linie pusă anul acesta în funcțiune la Brașov după cea din luna aprilie. Cele două linii au crescut capacitatea de producție pentru țigla metalică Bilka Clasic cu 60%.

Aceasta investiție face parte din programul investițional demarat la începutul anului, care se ridică la aproximativ cinci milioane de euro și se va finaliza în 2016.

BILKA Steel

Ne-am propus să putem onora orice comandă, să nu ajungem în situația în care să nu putem produce cât se cere. Vrem să putem livra toate comenzile în doar 24 de ore. Acum calitatea și promptitudinea sunt principalele criterii după care clienții iau decizia de a achiziționa țigla metalică, iar prețul le urmează. Pentru a reuși să respectăm acest angajament cele două linii de producție erau absolut necesare”, declară Horațiu Țepeș, proprietar Bilka Steel.

Creștere de 43 procente în primul semestru

Compania a înregistrat în primul semestru al anului o cifră de afaceri de aproximativ 45 milioane de lei, în creștere cu 43 de procente comparativ cu aceeși perioadă a lui 2013.

“Evoluția noastră din prima jumatăte a anului a fost susținută de investițiile pe care le-am făcut pentru noile capacități de producție. După ce la începutul anului am achiziționat activele Romlag Brașov care sunt în renovare și am mărit suprafața deținută cu 27.000 mp, au urmat cele două linii de producție care au crescut capacitatea de producție pentru țigla metalică Bilka Clasic cu 60%. Următorul pas este o nouă linie de accesorii pentru acoperiș care va fi realizată din fonduri europene. Pentru aceasta am depus dosarul în 2011, contractul de finanțare a fost semnat la începutul lui 2014 iar în prezent ne ocupăm de procedura de achiziție care estimăm că se va finaliza la mijlocul lui 2015.Capacitatea de producție mare, sistemul de logistică performant și buna colaborare cu cei peste 500 de parteneri sunt premisele care ne fac să credem că anul acesta, pentru al treilea an consecutiv, vom doborî recordul de mp de învelitori metalice produse și comercializate de către o companie din România”, precizează Horațiu Țepes.
INFO

 

BILKA STEEL a avut în 2013 afaceri de 104 milioane de lei. Fabrica BILKA Steel din Brașov are în prezent mai multe hale de producţie și depozitare care acoperă o suprafaţă de peste 45.000 mp. Pe poarta fabricii au ieșit doar anul trecut peste 3,2 milioane mp de țiglă metalică. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *