La Danube Delta Rally intre 4 si 6 iunie 2015 Hyundai prezinta in premiera limuzina i40

0
230

noul_Hyundai i40_prescuDeschiderea oficiala a evenimentului Danube Delta Rally are loc astazi, 04 iunie 2015. Hyundai prezinta in premiera nationala noua limuzina de clasa medie Hyundai i40, modelul urmand a fi lansat in Romania in cursul lunii iunie. Totodata, in perioada 04 – 06 iunie, vor putea fi admirate pe Faleza Tulcea si noul i20, noul i30 si sedanul Elantra.

Hyundai Auto Romania sustine Danube Delta Rally, in calitate de partener oficial. Cea de-a XVI-a editie a Raliului Deltei se va desfasura la Tulcea, in perioada 04 – 06 iunie 2015. Cu aceasta ocazie, pentru o buna desfasurare a evenimentului, importatorul pune la dispozitia organizatorilor modele ale gamei, care vor asigura transportul oficialilor si al invitatilor.

Armada Hyundai prin Tulcea

Hyundai Danube Delta Rally prescuHyundai Auto Romania continua angajamentul marcii la nivel international, sustinand domeniul motor-sport si pe plan local. Pentru aceasta actiune, importatorul a livrat o flota alcatuita din sapte unitati ale gamei, printre care se numara noul i30, Elantra, noul i40, dar si Grand Santa Fe. Unitatile Hyundai de clasa compacta, medie si SUV vor acomoda necesitatile de transport premergator si in cursul evenimentului. Printre autovehiculele care vor contribui la buna desfasurarea a raliului se afla si noul i20, modelul de clasa mica selectat si pentru a reprezenta Hyundai la Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). Oportunitatile de a transfera tehnologia utilizata in programul WRC catre vehiculele de serie fac ca investitia in programul motor-sport sa fie una strategica pentru Hyundai.

In acest an, la startul competitiei Danube Delta Rally-2015 se vor alinia 54 de echipaje nationale si internationale. Din lista de inscrisi se pot remarca, alaturi de piloti romani consacrati precum Simone Tempestini, Dan Girtofan, Edwin Keleti, si piloti din strainatate ca Georgi Geradzhiev si Ekaterina Stratieva din Bulgaria, dar si Tomas Popisilik din Cehia. O prezenta inedita la linia de start este echipajul din Emiratele Arabe Unite, Rashid Al-Ketbi si Karina Hepperle, reprezentand echipa Skydive Dubai, al carei proprietar este Printul Coroanei din Dubai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *