Eșalonul doi din politică scos la înaintare, carul cu proști răsturnat peste România!

0
532

În acest moment zarurile se rostogolesc pe tablă. Au fost aruncate, dar încă nu se știe rezultatul. Bufoni mascați în funcții cu demnități publice, dănțuiesc zurlii cu gândul la borcanul cu miere față de care, până mai ieri tânjeau sfioși de frica fostelor glorii, adevărate legende apocaliptice ale cinstei.

Speculații, comenzi politice, forțe oculte sau din alte determinări, merituoșii așa-zisei epurări a politicii românești sunt în fapt cei de la DNA, însă reversul și efectele negative nu au întârziat să apară.

Se spune că oamenii buni, oamenii frumoși și deștepți și oamenii serioși fug ca dracu de tămâie din calea politicii românești. Așa că, golurile pe funcțiile rămase libere, trebuiau astupate fie și cu plante, nu?

Mitralierele de idei imbecile, au fost propulsate în fruntea listelor de candidați și opțiuni electorale, tot de foștii tătuci locali, certați cu justiția țării.

Totdeauna cu poziția ghiocelului instinctivă în fața stăpânilor, oportuniștii au răzbit astăzi să se alinieze în prim-plan fiind ușor controlabili.

CITESTE TOT PE PRescu si Republica furata de la Ploiesti

Acesta este subterfugiul ideal pentru deținerea puterii indirecte, de către foștii zmei.

poza politica car prosti

România în derivă

Efectele nocive nu au întârziat să apară. Din roadele semănate au început să răsară bălării la propriu, rateurile proaspeților aleși locali fiind evidente încă din primele zile în fruntea comunităților locale.

Urmează tura a doua în toamnă, când listele pentru parlamentare vor fi doldora de putori patentate, oameni de casă aciuați purtătorilor de dosare penale care nu mai îndeplinesc criteriile de integritate ale partidelor, pentru a fi nominalizați pe listele de candidați.

Bătălia electorală dintre politicienii autointitulați morali și cinstiți, naște monștrii. Incompetenți nominalizați în lipsă de alternativă ajung să ocupe funcții de care nu sunt capabili și cu efect de bumerang, necazurile se răsfrâng asupra românilor.

Morala politică 2016: ieri hoția + astăzi prostia = în pierdere tot România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *