Crysis 2, pentru pc si console

Cei impatimiti de jocuri video ciu “impuscaturi” si cu extraterestrii (FPS – first person shooter) ar trebui sa se afle vinerea asta la Media Galaxi-ul din malul Vitan unde se lanseara Crysis 2. Ostilitatile incep de pe la ora 16, ora la care uikendul a cam inceput oficial!

CRYSIS 2 – LUPTA PENTRU SALVAREA ORASULUI NEW YORK

Electronic Arts Inc. si Crytek GmbH au anuntat ca jocul Crysis 2 este disponibil de ieri in America de Nord si va fi disponibil si in Europa incepand de vineri, 25 martie. Crysis 2 catapulteaza jucatorii in New York-ul din anul 2023, devastat in urma unui atac extraterestru. Jucatorii se vor folosi de puterile costumului Nanosuit 2 pentru a fi rapizi, puternici si invizibili, in incercarea de a salva umanitatea din calea acestei invazii nimicitoare. Crysis 2 este primul joc construit pe un nou motor de joc, de ultima generatie, pentru toate platformele. Acesta este numit CryENGINE 3 si poate fi jucat in mod high-definition, 2D sau 3D stereoscopic.

Criticii au catalogat deja Crysis 2 ca pe un mare succes, jocul obtinand 15 punctaje de 90 sau chiar mai bine, inclusiv de la Official Xbox Magazine (UK), care a declarat ca jocul este “uluitor de fumos” si PC Action (Germania), care a declarat jocul Crysis 2 ca fiind un “shooter bombastic cu o grafica nemaipomenita, inamici inteligenti si multiplayer motivant”.

Crysis 2 este disponibil in mod high-definition, 2D sau 3D stereoscopic*, pentru platformele PlayStation 3, Xbox 360 si PC, la pretul recomandat de vanzare de 279,9 lei, 279,9 lei si respectiv 159,9 lei si este distribuit in Romania de catre Best Distribution.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *