Un nou NFS se lanseaza vineri in Diverta: SHIFT 2 UNLEASHED

0
218

Need For Speed Shift 2 Unleashed este primul joc dintre cele 17 ale seriei care include un numar record de 145 de masini de la 36 de constructori din intreaga lume, inclusiv masini din competitiile de turisme FIA GT1 si FIA GT3 si nu mai putin de 36 de circuite, printre care si Suzuka si Bathurst, doua dintre cele mai cunoscute piste de concurs la nivel mondial.

Shift 2 Unleashed ofera posibilitatea de a concura pe timp de noapte si introduce un nou mod de vizualizare prin intermediul unei camere amplasate pe casca.

Functia introdusa in premiera de Hot Pursuit, Autolog, este disponibila si in Shift 2 Unleashed, pentru cei ce prefera sa se joace pe internet. Reteaua sociala a fanilor Need for Speed ofera posibilitatea curselor unu la unu si vizualizarea in timp real a unor statistici complete, inclusiv informatii despre performantele concurentilor directi.

“Lucrand alaturi si cu ajutorul echipei de soferi Need for Speed, am incorporat aspecte din lumea reala a curselor de masini pentru a putea realiza imbunatatirea punctelor cheie ale jocului, concomitent cu aducerea unui suflu nou chiar in miezul experientei de racing. Introducerea unor caracteristici cu totul noi care schimba total jocul precum camera video pozitionata pe casca soferului apropie si mai mult lumea reala a curselor de experienta de gaming” a declarat Marcus Nilsson, Executive Producer al SHIFT 2 UNLEASHED.

Preturi:

Denumire Platforma Pret
SHIFT 2 UNLEASHED PC PC 169,90
SHIFT 2 UNLEASHED LIMITED EDITION PC PC 199,90
SHIFT 2 UNLEASHED – PS3 PS3 279,90
SHIFT 2 UNLEASHED LIMITED EDITION – PS3 PS3 279,90
SHIFT 2 UNLEASHED LIMITED EDITION – XBOX360 XBOX360 279,90
SHIFT 2 UNLEASHED – XBOX360 XBOX360 279,90

Evenimentul de lansare are loc vineri, 1 aprilie, incepand cu orele 15:00, in cadrul magazinului Diverta din Mall Plaza.

Pentru a afla mai multe detalii si informatii despre regulamentul concursului si despre premiile oferite, cei interesati pot accesa adresele www.gameshop.ro si www.esl.eu/ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *