Austriecii de la Baustoff au ganduri mari in Romania

0
367

Baustoff+Metall Romania a anuntat ca isi extinde operatiunile pe Romania cu o noua hala. Austriecii au  incheiat primul an de functionare cu o cifra de afaceri de 2.8 milioane de euro, iar in prima jumatate a acestui an a depasit deja 1.8 milioane euro. Datorita acestei cresteri, compania austriaca a decis sa investeasca  in extinderea spatiului de depozitare, acesta marindu-se cu alte 1.700 mp printr-o hala noua.  „Cresterea fata de primele 6 luni ale lui 2010 este substantiala. Anul trecut reusisem un start bun, adunasem deja contracte de 300 de mii de euro, iar o buna parte a discutiilor demarate de noi s-au materializat in a doua jumatate a anului trecut” declara Mariana Clontea, director general Baustoff+Metall Romania.

Pentru 2011 livrarile Baustoff+Metall acopera intreg teritoriul Romaniei, cu precadere in: Arad, Timisoara, Iasi, Craiova sau Sibiu. „In comparatie cu 2010, anul acesta rulajul materialelor in depozit este mult mai mare, asa ca am fost nevoiti sa marim echipa cu patru oameni” precizeaza Mariana Clontea.

Pana in acest moment investitiile Baustoff+Metall s-au axat pe echipamente menite sa fludieze activitatea in depozit si pe cea de livrare a materialelor. „Iunie pare a fi cea mai buna luna din 2011, iar noi suntem pregatiti cu capacitatile actuale de livrare pentru ce poate sa absoarba acum piata. La nivelul general al pietei avem inca stagnare pentru ca nu sunt proiecte importante. Avem doar malluri si centre comerciale – proiecte razlete, insa proiecte rezidentiale si pe zona de office sunt foarte putine. Este posibil ca abia in 2012 sa se mai dezmorteasca piata” considera Mariana Clontea.

O anume crestere este asteptata din reabilitari, astfel vor exista cresteri pe termosistem. „Oricum termosistemele si gips cartonul sunt produsele vedeta pentru Baustoff+Metall Romania de la inceputul acestui an. Sistemele de gips carton reprezinta aproximtiv 50 de procente din rulajul nostru in acest an. Alte produse cu rulaj mare sunt termosistemele si tavanele casetate, iar hidroizolatiile si sistemele de pardoseli vor creste substantial in urmatoarea perioada ca pondere in businessul nostru” sustine Mariana Clontea.

Grupul Baustoff+Metall este prezent in 17 tari la nivel european, avand dezvoltate 7 unitati de productie moderne, 88 de unitati comerciale si platforme de distributie cu peste 1200 de angajati.

Chiar daca Baustoff+Metall este companie austriaca, echipa din tara noastra este formata 100% din romani. Avem in exclusivitate si o fotografie cu romanii de la Baustoff care au reusit perfomanta de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *