Ce faci cand te-ai saturat de smartphone-ul tau? Il folosesti sa iti cauti altul pe m.eurogsm.ro

0
301

De astazi, toţi vizitatorii site-ului EuroGsm vor putea accesa direct de pe telefon versiunea mobilă a acestuia prin intermediul unei conexiuni de internet mobil.

m.eurogsm.ro se pliaza pe structura site-ului si cuprinde produsele şi serviciile oferite în magazinele EuroGsm şi în magazinul online, prezentate într-o manieră simplificată, dedicată telefoanelor pentru a facilita accesul vizitatorilor la informaţii.

“In februarie cota de piaţă a smartphone-urilor a înregistrat o creştere semnificativă, vânzările cantitative pentru această categorie de terminale dublându-se comparativ cu vânzările din aceeaşi perioadă a anului precedent. Ne aşteptăm astfel la o creştere a numărului de vizitatori care accesează internetul direct de pe telefonul mobil, iar acest aspect, coroborat cu tendinţa generală de mobile internet, ne-a determinat să investim în varianta mobilă a site-ului” declară Cristina Szabo, manager marketing al EuroGsm.

Structura variantei mobile este pliată pe structura site-ului www.eurogsm.ro şi include oferta completă de telefoane, tablete PC, laptopuri – din oferta Orange şi magazinul online, ofertele zilei, respectiv reţeaua de magazine EuroGsm şi scurte videouri privind modul de utilizare a anumitor funcţii şi aplicaţii ale telefoanelor mobile. Totodată vizitatorii au la dispoziţie şi posibilitatea de a accesa versiunea completă a site-ului www.eurogsm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *