Tabără de spirit medieval

0
227

Eu nu mai cred in vacanţele la bunici, la ţară, cu atât mai mult în vacanţele în faţa blocului. Evident, dacă scoţi ceva din puzzelul complicat al vacanţei de vară a unui tânăr, ar fi bine să nu laşi locul gol. Îată ce am aflat: Tabară Medievală!

Tabără Medievală? Ce o mai fi şi asta, îmi zic, cine se dă medieval şi nu este, de unde să ştie românul nostru de medievalitate, nu? Iaca că stie, stim ceva, îmi zice Laurenţiu Constantin, om cu aplecare înspre cele sfinte si înspre cele vechi. Stim, domnule! Pentru că este un domn.

„Deschidem pentru copii o poartă către alte timpuri, când existau idealuri înalte şi eroi adevăraţi. Prin jocuri, ateliere de creaţie sau drumeţii ei vor evada din lumea reală, transpunându-se pentru o săptămâna într-o lume de poveste. Vor pleca spre casă mai liniştiţi şi cu o serie de cunoştinţe clare de istorie” ne povesteşte domnul Constantin.

Aflată deja în al treilea an de exerciţiu, Tabăra Medievală a făcut deja parte din vacanţa de vară a peste 100 de copii. „Organizată în 2009 la Cabana Postăvaru, iar în 2010 în zona Rucăr-Bran – Moeciu, Tabăra Medievală a fost pentru micii participanţi o experienţă specială, deopotrivă educativă şi recreativă” declară promotorul acesteia.

Pentru mai multe informaţii despre Tabăra Medievală click aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *