Românca Raquelle Diva a spart gura târgului în Cehia la premiile industriei de VideoChat

0
420

O altă româncă a reușit să demonstreze din nou că frumusețea și inteligența de pe plaiurile noastre fac ravagii peste tot în lume. Așa s-a întâmplat și la premiile europene ale industriei de Live Cam. Studio 20 România, locul unde işi desfăşoară activitatea Raquelle Diva, a fost unul dintre cei cinci nominalizaţi la premiile Ynot Awards, desfăşurate în Cehia, care selecţionează cei mai buni jucători din industria de videochat.

Studio 20 este marele câştigător alături de Raquelle Diva

Românca recunoscută sub numele de Raquelle Diva a câştigat cea mai importantă distincţie la premiile Ynot Awards: ”Best Live Cam Model”. Alături de româncă, Studio 20 România a câştigat cea mai importantă distincţie pusă la bătaie de organizatori: ”Best Live Cam Studio”.

Peste 150 de participanți au concurat pentru un trofeu la 34 de categorii. Câștigătorii au fost anuntați în timpul galei ce a avut loc la National House of Vinohrady – Mayakovsky Hall, Praga. Evenimentul a fost unul fastuos și promite îmbunătățirea vizibilă a renumelui celor care au plecat acasă cu un trofeu.

Premiile vin ca o încununare a activităţilor Studio 20, care se află într-un continuu proces de evoluţie. Studioul are în portofoliu mai multe premii: „Best Live Cam Studio of the Year”, „Best Emerging Live Studio” şi „Best Live Cam Model Personal Site”, cel din urmă câştigat de Devious Angell.

3.000$ pe luna pentru modelele din echipa Studio20

„Studio 20 este un studio profesional, modern, prezent deja în Bucureşti şi Cluj, dar în curs de extindere în toată România, care promovează un alt fel de entertaiment live în România, unul bazat pe farmec şi comunicare, pe modele glamour şi nu pe nuditate, separând clar industria Live Cam de cea adult”, declară Robert Vanderty, managerul Studio 20. „Am reușit în numai 2 ani să atingem o sumă de încasări de peste 3.000$ pe luna pentru modelele din echipa noastră și nu vrem să ne oprim aici, 5.000$ este media pe care ne-o dorim până la finalul anului 2016” a adăugat tânărul manager.

Despre alte premii ale Studio20 click aici

Amelie More_web

 

 

 

 

Brunette Diva_web

 

 

 

 

Raquelle Diva_web

 

 

 

 

Sadie Rosse_web

 

 

 

 

Sasha Red_web

 

 

 

 

fotografie grup fete videochat studio20

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *