Un italian, Luigi Caverni işi aduce mancarea favorită în România. Disponibilă pentru români pe net!

0
311

Luigi Caverni, proprietarul Grupului de firme MENATWORK,  a decis să aducă în România o mică parte din ce înseamnă pentru el “acasă”: produse de excepție din cuisine-ul italian, printr-o nouă divizie de food, a companiei pe care o conduce de peste 20 de ani.

Produsele pot fi cumpărate de către consumatorii români de pe site-ul menatwork.ro

Cheese-Wine_casotecaCam ce se poate consuma în stil italian? Cam aceste produse: PORCHETTA,  vinurile din gama La Luna del Casale – SARA (alb),  ALESSANDRO (roșu), și un frizant senzațional. La grupa uleiurilor avem uleiul extravirgin de măsline aromatizat TARTUFO.

 

 

luigi_caverniLuigi Caverni declară pentru Casoteca.ro că „este o oportunitate pentru toți gurmanzii să se întâlnească, să schimbe păreri  legate de produsele italiene tradiționale de cel mai înalt nivel. Ne adresăm tuturor celor care aleg calitatea în meniul cotidian și care apreciează bunătățile tradiționale, pregătite cu atenție, dragoste și pricepere. În ultimii ani, făcându-se atâtea prezentări, lansări si degustări de produs, inaugurări de restaurante exclusiviste/luxoase sau dedicate pe specificul a diverse bucătării internaționale, consumatorul român a fost educat și s-a format calitativ. Credem chiar că există  și o evoluţie a gusturilor. Au evoluat atât industria alimentară, cât şi consumatorii. E un salt calitativ foarte evident aici.  Exigențele sunt ridicate, pretențiile din ce în ce mai sofisticate, iar gusturile diferă de la individ la individ. Iar dacă este să ne definim publicul către care ne îndreptăm, spunem că e așa: consumator de delicii atent selecţionate, naturale, sănătoase – care nu presupun mari investiții și nici nu tind către extravaganță”.

clark-porchetta-superJumbo_casoteca Mai multe pe Casoteca.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *