20 de mii de români şi-au plătit amenda auto din telefon

La un an de la lansarea serviciului „Plateşte amenda” în cadrul aplicaţiei de mobil Auto.ro, s-au înregistrat peste 20 de mii de plăţi ale amenzii de circulaţie prin card bancar direct din telefon.

plata amenda_HomescreenMai toţi au achitat jumătate din minimul amenzii

97% dintre şoferii amendaţi au achitat jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai ușor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenției, deoarece au avut posibilitatea să o plătească la orice oră şi de oriunde, inclusiv în weekend şi în afara programului de lucru.

Valoarea maximă a amenzilor de circulaţie auto plătite a fost de 1,050 de lei, achitate la jumătate în termenul de 2 zile lucrătoare. Astfel, aplicaţia de mobil Auto.ro ajută şoferii din România să se încadreze în termen şi să evite plata sumei dublate. Un alt avantaj major este evitarea necesităţii de a se deplasa şi de a sta la cozi în vederea realizării plăţii amenzii.

Procesul de plată a amenzii auto din aplicația de mobil este simplu, rapid și sigur: șoferii completează datele procesului verbal, aleg domiciliul fiscal, achită prin card bancar și primesc confirmarea, respectiv dovada plății prin e-mail. Serviciul de plată a amenzii auto este furnizat de Libra Internet Bank în parteneriat cu aplicaţia Auto.ro. Tranzacțiile se procesează rapid şi sigur, dovada plății amenzii putând fi regăsită cu ușurință pe e-mail în caz de necesitate.

Mai multe aici

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *