Reîntinerirea tenului după expunerea la soare

  1
  213

  Bronzul din timpul verii ne face să arătăm mai bine și să fim mai atrăgătoare, însă efectele negative ale soarelui asupra noastră nu sunt de neglijat: apariția timpurie a ridurilor, a petelor și deshidratarea puternică a pielii.
  Însă te poți bucura liniștită de soare până la sfârșitul verii cu un tratament ideal pentru refacerea pielii după soare.
  Tratamentul este special conceput pentru tenul agresat de soare, vânt sau apă sărată și constă într-o ședință de radiofrecvență + mască de aur sau mască de colagen .

  Radiofrecvența este singura metodă care stimulează refacerea din interior a structurilor de colagen și redă elasticitatea pielii.
  Procedura presupune trecerea curenților de radiofrecvență prin țesuturi, efectul fiind  o ușoară încălzire a țesuturilor care nu prezintă răspuns electrochimic.  Radiofrecvența nu produce durere și nu afectează musculatura.

  Senzația creată de procedură este de căldură locală și, în același timp, de ușoară relaxare. Ședința durează aproximativ 45 de minute.
  Rezultatul: hidratare, luminozitate și lifting instant pentru tenul tău.

  Masca cu colagen potențează efectele radiofrecvenței, prin aportul suplimentar de colagen.
  Se aplică colagen pe ten, după ședința de radiofrecvență, și se lasă să acționeze 30 de minute. Rezultatul: o piele curată și vizibil întinerită, datorită efectului de lifting instant.

  Masca cu aur hidratează, detoxifică și luptă împotriva radicalilor liberi, răspunzători de îmbătrânirea pielii. Conține pulbere de aur, vitamina C – un puternic antioxidant, vitamina A şi E cu rol de reglare a elasticităţii pielii, elastină, colagen marin  care atenuează ridurile, conferă pielii fermitate şi stimulează regenerarea celulară.

  Se aplică masca cu pulbere de aur pe tenul refăcut prin radiofrecvență și se lasă să acționeze 30 minute. Rezultatul? Efect puternic antirid și antioxidant.

  Așadar, nu renunța la razele soarelui care îți oferă un bronz superb!

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *