Adeplast vine cu o soluție practică pentru reparațiile casnice

1
310

Dacă ai de făcut reparații în casă și nu ai nevoie decât de o cantitate mică de adezivi  sau glet, alege ambalajul de 5 kg de la Adelplast special conceput pentru utilizări domestice. Noua pungă din plastic de 5 kg ambalează produsele Quarz Kit (adezivi de faianță, gresie, marmură sau granit), Gletul Meseriașului, AF-I (adezivi pentru gresie și faianță pentru interior) și AF-E (adezivi pentru gresie și faianță pentru exterior).

Sacul de 5 kg este din plastic, ceea ce înseamnă că nu există riscul murdăririi în timpul transportului. Ambalajul este resigilabil, astfel restul poate fi păstrat în condiții bune și reutilizat.

Produsele Adeplast în ambalaj de 5 kg pot fi găsite în toate marile magazine din țară începând cu luna august.

Adeplast este cel mai important producător român de adezivi și mortare uscate, cu două facilități de producție dezvoltate la nivel național, o fabrică la Ploiești și una la Oradea. Capacitatea totală de producție pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual. Producția de vopsea, tencuieli decorative și de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone. Unitatea de producție de vopseluri și tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel național, fiind inaugurată la începutul anului 2009, la Oradea.

1 COMENTARIU

  1. frate, zici ca e detergent. pare o chestie foarte tare. se mai misca treaba si cu producatorii romani. au cam inceput sa le dea ceata la baietii din susul dunarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *