Cunescu, Balaciu şi Asociaţii are mai mulţi seniori

0
354

Cunescu, Balaciu şi Asociaţii s-a mutat într-un sediu nou de la mijlocul lunii august. Casa de avocatură, membră a reţelei Nexia Internaţional şi Advoc, a renunţat la fosta locaţie în care a fiinţat de la începutul anului 2001 pentru un spaţiu modern de birouri, Central Business Park.

“Sediul în care am funcţionat timp de 10 ani a ajuns să fie neîncăpător încă de la sfârşitul lui 2010 când am început să creştem echipa de avocati. Am ales locaţia Central Business Park, un spaţiu de 400 mp pe care l-am amenajat cu echipa de arhitectura Zeppelin, pentru a avea un spaţiu cât mai funcţional, luminos, şi, mai ales, în concordanţă cu anvergura actuală a casei noastre de avocatură” declară Dinu Petre, partener Cunescu, Balaciu şi Asociaţii.

În prezent, casa de avocatură Cunescu, Balaciu şi Asociaţii a ajuns la un număr de 16 avocaţi, dintre care 11 sunt seniori. Numărul clienţilor pentru care avocaţii casei au prestat servicii în 2010 depăşeşte 100 companii.

Cunescu, Balaciu şi Asociaţii a fost înfiinţată în anul 1996 de Constantin Cunescu şi Alina Balaciu. Mai multe aici: www.cunescu.ro, www.nexiaromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *