Detalii despre FIFA 12 – de astăzi în magazine

0
229
Electronic Arts Inc. anunţă astăzi că EA SPORTS FIFA 12 – cea mai bine vândută franciză de jocuri de sport din lume* – se află, începând de astăzi, pe rafturile retailerilor din Europa. Disponibil pe 12 platforme – inclusiv Mac, pentru prima oară – aşteptarea a ajuns la cote maxime. Fanii au precomandat deja 800.000* de copii de FIFA 12 – record absolut pentru EA SPORTS, cu o creştere de 108% faţă de anii precedenţi – în timp ce demo-ul FIFA 12 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 a fost descărcat de 3.49*** milioane de utilizatori în primele 7 zile – record pentru un joc EA SPORTS*** . FIFA 12 s-a lansat în America de Nord la începutul săptămânii.
FIFA 12 se bucură de aprecierea criticilor din toată lumea. În acest moment este cel mai bine cotat joc sport de PlayStation 3 şi Xbox 360, obţinând un scor de 92 pe PlayStation 3 respectiv 91 pe Xbox 360. În plus, FIFA 12 a fost votat „Cel mai bun joc de consolă” la Gamescom 2011, a câştigat premiul „Cel mai bun joc sport” la E3 2011 şi a obţinut alte 23 de premii până în acest moment.
FIFA 12 introduce noul motor Player Impact, o inovaţie revoluţionară de gameplay inspirată din jocul real, şi caracteristicile Precision Dribbling, Tactical Defending şi Pro Player Intelligence. În plus, noile seriviciile live, EA SPORTS Football Club şi FIFA Ultimate Team, vor aprofunda nivelul de interacţionare dintre fani şi lumea reală, cluburile lor preferate, prietenii, rivalii şi alte milioane de jucători din comunitatea FIFA online. FIFA 12 de Mac foloseşte acelaşi gameplay revoluţionar ca şi consolele HD şi pentru prima oară în istorie, utilizatorii de Mac şi cei de PC pot juca unii împotriva celorlalţi în confruntări Head-to-Head.
FIFA 12 este localizat în 18 limbi şi este disponibil în 51 de ţări. Este disponibil pe PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, Wii, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PlayStationPortable, iPhone, iPad, iPod şi dispozitive mobile iOS.
FIFA 12 are rating de vârstă +3. Screenshot-urile din joc pot fi vizualizate pe http://info.ea.com. Pentru cele mai informaţii despre FIFA 12 alătură-te celor 6 milioane de fani care fac parte din comunitatea EA SPORTS FIFA pe http://www.facebook.com/easportsfifa sau urmăreşte-ne pe Twitter la www.twitter.com/easportsfifa.
SPORTS este unul dintre cei mai importanţi producători de jocuri sport, cu francize apreciate, tehnologie de top şi competiţii la nivel mondial. EA SPORTS oferă şansa tuturor utilizatorilor să trăiască emoţiile din lumea sportului prin intermediul simulatoarelor, inclusiv Madden NFL, FIFA, NHL, NBA JAM, NCAA, Fight Night, EA SPORTS MMA, Tiger Woods PGA TOUR şi EA SPORTS Active. Pentru mai multe informaţii despre EA SPORTS, inclusiv noutăţi, video, blog-uri, forum-uri şi aplicaţii, accesaţi www.easports.com.
* unităţi vândute la nivel mondial începâd cu 25 iulie 2011
** conform vânzărilor interne până la 16 septembrie 2011
*** informaţii furnizare de Microsoft şi Sony

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *