Stiati ca intr-un perete circular poate intra o usa? Uitati cum…

0
335

Italienii de la Eclisse ne explica de ce si mai ales cum o usa poate glisa intr-un perete circular. Inovatia are la baza munca de 20 de ani a unor ingineri care au inovat un sistem infailibil de glisare. Eclisse Italia este unul dintre principalii producători europeni de sisteme metalice pentru glisarea ușilor.

Sistemul propus de italieni, denumit Eclisse Circular Unico, versiune gips-carton, are avantajul de a fi un sistem fiabil, durabil, original și foarte practic, reușind să maximizeze suprafețele utile. Ușile curbe sunt disponibile în șapte esențe brute: nuc tanganika, mahon, fag, gorun, nuc închis, cireș și wengè.

Potrivit datelor tehnice, ușa curbă glisantă are o grosime de 40 mm, fiind constituită dintr-un cadru portant din brad, dotat cu structură internă celulară, fiind supusă unui tratament anti-mucegai. Ușa are pervazuri plate și tocuri de grosimea de 125 mm, iar la comandă pot fi realizate și structuri ce depășesc măsura și raza standard.

În cazul în care compartimentul intern are o lățime de 54 de mm, grosimea panoului de ușă nu va depăşi 40 mm, inclusiv cu elementele aplicate. De asemenea, greutatea standard admisă de sistemul pentru glisare, la echiparea cu uși, este de 80 de kg. În cazul ușilor de 120 kg, sistemul este disponibil la cererea clinţilor. În plus, beneficiarul trebuie să precizeze direcția de deschidere a ușii – stânga sau dreapta – dar și raza de curbură.

Pentru cei ce caută însă o soluție arhitectonică mult mai elegantă și care să ofere mult mai multă libertate de creație, Eclisse propune Circular Estensione: sistemul care permite culisarea în oglindă a două uși curbe simetrice, respectiv o ușă culisează către stânga și una către dreapta. Cu sistemul Eclisse Circular Estensione, versiune gips-carton, orice spațiu lipsit de identitate, devine special, rafinat, sofisticat.

Iata cum, datorită italienilor de la Eclisse, arhitecții se pot juca acum și mai mult cu formele, liniile şi geometria interioară a clădirilor, având mai multă libertate de personalizare a spațiilor. Grație sistemului pentru glisarea ușilor curbe, specialiștii pot răspunde și celor mai exigente solicitări în materie de amenajare, remodelare și compartimentare la interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *