Unii fac bani din transportul de colete, paleţi sau plicuri: TCE Holding

0
240

În primele 6 luni ale acestui an TCE Holding a reuşit o creştere a volumelor de marfă transportate cu 10 procente faţă de aceeaşi perioadă din 2010. “O astfel de situaţie este generată de creşterea numărului de clienti cu aproximatv 7 procente, dar se sprijină şi pe noi linii de business, cum ar fi serviciul TCE Worldwide sau serviciile poştale” declară Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

O altă sursă de creştere a cantităţii de marfă transportată de TCE Holding vine din personalizarea resusrselor din serviciul de grupaj (Less Then truck Load just in time) – serviciu care transportă paleţi de oriunde pană oriunde în ţară în 24 de ore – pentru industrii care au nevoie de transport specific.

“Rapiditatea şi exactitatea cu care trebuie să opereze un serviciu de transport care grupează paleţi de la companii diferite care ulterior trebuie să ajungă la destinaţii total diferite în 24 de ore a făcut ca o serie de industrii precum cea a componentelor auto, industia mobilei sau chiar o parte a industriei metalurgice – cea producătoare de elemente de îmbinare să gasească în noi un bun furnizor de servicii de transport şi logistică” declară Sorin Sofian.

Bucureşti, Cluj, Timişoara!
Evoluţia economiei autohtone din ultimii doi ani a făcut ca o serie de rute şi zone ale tării să devină mai importante decât altele. Dacă la jumătatea acestui an Bucureştiul a rămas pe primul loc ca importanţă în businessul TCE Holding cu 30 de procente din volumele generate, Timişoara cu 7 procente din rulajele generate, un occupant confortabil până acum al locului 2 în această ierarhie, a fost detronată de Cluj care a ajuns să genereze volume de până la 10 procente din rulajul total al holdingului. “În momentul de faţă lucrăm din plin cu 2 hub-uri principale, Bucureşti şi Braşov, iar în Bacău şi Cluj operăm minihub-uri cu personal care lucrează în 2 sau 3 schimburi” declară Sorin Sofian.

În acest an TCE Holding a înregistrat o consolidare a clienţilor cu plata ramburs, o nişă de business traditionala pentru transportator.

“Dincolo de persoanele pe care le deservim şi care cumpără din România, avem o nişă de clienţi interesaţi să-şi achiziţioneze prodse din Marea Britanie. Pentru aceştia a început să funcţioneze serviciul Buy from UK prin care aducem produse achiziţionate de personae fizice din România de pe site-uri cu sediul în Marea Britanie. Am rezolvat chiar şi problema acelor companii din Regatul Unit care nu acceptă carduri româneşti. Noi cumpărăm produsele pentru clienţii români şi le aducem în ţară pe roţi, pentru a păstra un cost cât mai scăzut” declară Sorin Sofian.

La finele anului trecut TCE Holding a generat un rulaj de 19 milioane euro şi număra aproximativ 1100 de angajaţi. În primele trei luni ale acestui an cifra de afaceri a TCE Holding a fost de 4,9 milioane euro. La 6 luni, TCE Holding a reuşit sa depăşască 11 milioane de euro, asta însemnând că a crescut cu aproximativ 15 procente faţă de jumătatea de an a lui 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *