Redmi Note 12 Turbo, telefon încă neanunţat a ajuns pe Internet prematur; Inaugurează un CPU Snapdragon nou

0
38

Xiaomi e gata să extindă gama Redmi Note 12 cu încă un model, iar în ciuda faptului că el nu a fost anunţat, tocmai a ajuns pe web. Numele său preliminar este Redmi Note 12 Turbo  şi produsul ar trebui să debuteze în China pentru început şi ulterior şi internaţional. Gurile rele spun că internaţional va sfârşi sub forma unui model POCO.

Ştim puţine lucruri despre Redmi Note 12 Turbo, dar hai să vedem care sunt ele. Pentru început va avea un cititor de amprente integrat în ecran, ceva diferit de ce oferă seria Redmi Note 12, care are cititoarele integrate lateral. Acest model are un ecran AMOLED de 6.67 inch, cu refresh rate de 120 Hz şi cu rezoluţie Full HD+. Procesorul inclus aici este o premieră, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2, pe care nu l-am mai văzut pe alt terminal până acum.

Aflăm şi că are camera principală de 50 MP, camera de 8 MP ultrawide şi o a treia cameră misterioasă. Probabil una de 2 MP Macro sau Bokeh. Bateria de 5500 mAh e binevenită, un salt de la cea de 5000 mAh de pe Redmi Note 12 (toată seria). Se încarcă la 67W, ca şi Redmi Note 12 Pro. Nu ştim exact de unde vine particula Turbo şi ce îl face Turbo pe acest telefon. Poate încărcarea, poate ceva funcţii de gaming?

Din ce am înţeles ar sosi cu MIUI 14 la bord, aplicat peste Android 13.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *