Mazda MX-5 cu hardtop retractabil

0
256
Mazda MX-5RF roadster

Mazda a dezvăluit astăzi Mazda MX-5 RF la Salonul Auto de la New York. Japonezii încearcă cu această versiune a hardtop-ului Mazda MX-5 să facă experiența de roadster accesibilă unei game mai largi de șoferi. Plafonul electric se deschide şi se închide cu o simplă apăsare de buton la viteze de până în 10 km/h.

mazda mx-5 decapotabila
Mazda MX-5RF roadster

 

Roadsterul pentru clasa medie: Mazda MX-5 RF

MX-5 RF prezintă un plafon neted stil fastback, care coboară spre partea din spate, iar acoperișul unic din spate și fereastra retractabilă dau un sentiment nou, distinctiv, de decapotabilă. . În ciuda designului elegant, Mazda MX-5 RF oferă acelaşi spaţiu pentru portbagaj ca şi modelul cu soft top.

Mazda MX-5 RF este disponibilă în Europa cu două motorizări pe benzină – SKYACTIV-G 1.5 și SKYACTIV-G 2.0 – cuplate fie la o cutie de viteze manuală precisă cu şase trepte SKYACTIV-MT sau – exclusiv pentru modelul MX-5 RF – la una automată, tot cu şase trepte.

Un punct forte al modelului Mazda MX-5 RF îl reprezintă paleta de culori disponibile. Aceasta include Gri Machine, o culoare nouă realizată special pentru a accentua liniile exterioare.

Mazda MX-5RF roadster
Mazda MX-5RF roadster

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *