Oligarhul rus Oleg Deripaska a propus reducerea aparatului de stat și a numărului de forțe de securitate

0
204
Putin Oleg

Omul de afaceri Oleg Deripaska, unul dintre cei mai puternici oligarhi ruși, a propus înjumătățirea aparatului de stat din Rusia, precum și „reducerea” de trei până la cinci ori a forțelor de ordine și a agențiilor de aplicare a legii, transmite publicația economică Kommersant.

Vezi și: Ce se întâmplă cu pensiile speciale. Marius Budăi: Aștept ceilalți miniștri să găsească soluții. Problema a fost folosită politic

Vorbind despre aparatul de stat, domnul Deripaska s-a întrebat despre necesitatea acestuia. „De ce există atâția funcționari și atâtea companii de stat? Trebuie înjumătățit. Trebuie lăsate 100 de mașini de serviciu în toată țara”, a spus Oleg Deripaska.

El a vorbit și despre poliție și alte structuri de forță, spunând că armata și marina sunt singura fortăreață de apărare a țării.

„Este necesar să reducem această componentă de neînțeles a forței și aplicării legii de trei până la cinci ori. Lăsați armata și marina, deoarece aceasta este singura fortăreață”, a spus omul de afaceri.

„Antreprenorul nostru este singura sursă. Trebuie să-i eliberăm pe toți cei care stau acolo, să le dăm posibilitatea să muncească. Ei nu au unde să fugă. Și acum nu au unde să fugă capitalul”, a mai spus Deripaska, cu referire la oamenii de afaceri ruși condamnați pentru evaziune.

Sursă G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *