Din 2012 ne dăm pe dealuri cu C4 AIRCROSS

0
251

Noul Citroen C4 a fost produs, în doar un an de la lansarea sa oficială, în peste 100.000 de exemplare. Acest fapt i-a grăbit pe francezii de la Citroen (parte a grupului Peugeot-Citroen) să propună şi o variantă mai versatilă, evident un crossover: CITROËN C4 AIRCROSS. Şi uite aşa Volkswagen Tiguan sau Ford Kuga, ca să citez doar două dintre nenumăratele concurente pe acest segment, au companie!

Oficialii companiei declară foarte franţuzeşte ca „Citroen nu a ezitat să transforme codurile tradiţionale ale SUV-ului compact cu ajutorul acestui model nou. Designul şi inovatiile tehnologice fac din Citroen C4 AIRCROSS un vehicul adaptat stilului de viaţă contemporan şi componentei sale esenţiale – evadarea din cotidian”.

Contructorul mai declară că „silueta nouă este rezultatul know-how-ului mărcii care combină manevrabilitatea unui vehicul de teren cu confortul şi facilitatea de condus a unei berline”.

Mai trebuie spus că C4 AIRCROSS va fi disponibil în versiunea cu tractiune pe doua roţi (4×2), cât şi cu tracţiune integrală (4×4). Maşina va fi comercializată incepand din prima parte a lui 2012.

Pentru C4-ul capabil de offroad, Citroen oferă următoarele motorizări pe benzină: 1.6 litri cu 115 CP şi 2.0 litri şi 150 de CP, iar diesel: 1.6 litri cu 110 CP şi 1.8 litri cu 150 CP, ambele cu tehnologie HDI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *