Mazda3 cu facelift se vinde deja în România

0
169

Mazda3 este cel mai popular model din gama constructorului japonez, cu aproape 3 milioane de unităţi vândute global şi cel mai premiat, cu 125 de distincţii, dintre care se remarcă poziţia de lider în topul de fiabilitate JD Power din Germania.

Mazda3 facelift poate fi furnizată cu una dintre cele 5 motorizări disponibile. Dintre acestea două motoare sunt diesel, de 1,6l şi 116 CP, respectiv de 2,2l care pot fi oferite în derivate de 150 CP sau 185 CP şi sunt conectate la cutii de viteze manuale cu 6 trepte. Acestea prezintă consumuri reduse, de până la 4,3 l/100 km. Motorizările pe benzină includ un agregat de 1,6l şi 105 CP, unul de 2l DISI echipat cu sistemul i-stop şi cel mai performant, care echipează versiunea MPS, de 2,3l Turbo şi 260 CP. Toate motorizările respectă normele Euro V.

Facelift-ul aduce pentru generaţia actuală a compactei Mazda un nivel mai ridicat de confort, o manevrabilitate crescută, dar şi o experienţă mai plăcută la condus. Inginerii s-au concentrat pe rafinarea experienţei la volan prin armonizarea comportamentului automobilului în linie dreaptă, în viraje sau la oprire, concept supranumit Toitsu-kan.

Mazda3 facelift este deja disponibilă în România şi modelul poate fi achiziţionat până la sfârşitul anului cu un avantaj client de 3.000 de euro, ce include reducerea de 2.000 de euro din preţul final şi contravaloarea pachetului de lansare – jante de aliaj şi proiectoare de ceaţă. În plus, modelul beneficiază de 5 ani garanţie în limita a 150.000 de km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *